Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd 86--519-88910618 wangniu@yibudryer.com
Ζώνη μικροκυμάτων που αποστειρώνει το βιομηχανικό σύστημα ελέγχου κουμπιών ξεραίνοντας φούρνων

Ζώνη μικροκυμάτων που αποστειρώνει το βιομηχανικό σύστημα ελέγχου κουμπιών ξεραίνοντας φούρνων

 • Υψηλό φως

  βιομηχανικοί ξεραίνοντας φούρνοι

  ,

  αναγκασμένος - ξεραίνοντας φούρνος αέρα

 • Υλικό μετάλλων
  SUS316/SUS304/ΧΑΛΥΒΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, Κ.ΛΠ.
 • Δύναμη
  Προσαρμοσμένη
 • Έγγραφο
  ΠΑΧΙΟΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ/OQ/PQ
 • Εξάτμιση νερού
  5-2000kg
 • Σύστημα Ελέγχου
  PLC+HMI/έλεγχος κουμπιών
 • Με κινητήρα
  ABB/SIEMENS ΡΆΒΕΙ
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  YIBU
 • Πιστοποίηση
  CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
 • Αριθμό μοντέλου
  MSD
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1 σύνολο
 • Τιμή
  Negotiation
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Woodencase
 • Χρόνος παράδοσης
  10 εβδομάδες
 • Όροι πληρωμής
  L / C, T / T
 • Δυνατότητα προσφοράς
  20 σύνολα ανά μήνα

Ζώνη μικροκυμάτων που αποστειρώνει το βιομηχανικό σύστημα ελέγχου κουμπιών ξεραίνοντας φούρνων

MSD - αποστειρώνοντας ξεραίνοντας φούρνος ζωνών μικροκυμάτων Π φαρμακευτικός (στεγνωτήρας ζωνών πλέγματος) (φούρνος μεταφορέων

Πρόλογος

1. Περιγραφή προϊόντων:

 

Εξοπλισμός αποστείρωσης μικροκυμάτων - η συχνότητα μικροκυμάτων είναι 300 MHZ σε 300 ηλεκτρομαγνητικά κύματα Ghz. Το διηλεκτρικό υλικό θερμαίνεται στα μόρια νερού είναι πολικά μόρια, τα οποία σε έναν μεταβαλλόμενο με γρήγορους ρηθμούς υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικό τομέα, ο προσανατολισμός πολικότητάς του θα αλλάξουν όπως το εξωτερικό ηλεκτρικό πεδίο αλλάζει, με συνέπεια τη μετακίνηση των μορίων και της αμοιβαίας τριβής, έτσι ώστε η υλική θερμοκρασία αυξήθηκε. Επιτύχετε τη γρήγορη επίδραση αποστείρωσης ξήρανσης.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας ανέπτυξε έναν 6KW ~ 150KW αφιερωμένο σειρά εξοπλισμό αποστείρωσης μικροκυμάτων ξεραίνοντας, αποστείρωση που οφείλεται να ξεράνει γρήγορα και ομοιόμορφα, η ενεργειακή αποδοτική, απλή λειτουργία, κ.λπ., ευνοείται από πολλές επιχειρήσεις τροφίμων, έχει επιτύχει τις αξιοπρόσεκτες οικονομικές και κοινωνικές παροχές.

 

Αρχή

 

Τα υλικά διανέμονται ομοιόμορφα στην πλέγμα-ζώνη από τον υλικό τροφοδότη. Η πλέγμα-ζώνη υιοθετεί γενικά το πλέγμα ανοξείδωτου πλέγματος 12-60 και σύρεται από μια συσκευή μετάδοσης και κινείται μέσα στο στεγνωτήρα. Ο στεγνωτήρας αποτελείται από διάφορα τμήματα. Για κάθε τμήμα το ζεστό αέρα κυκλοφορούν χωριστά. Μέρος του εξαντλημένου αερίου εξαντλείται από έναν ειδικό ανεμιστήρα εξάτμισης υγρασίας. Το αέριο αποβλήτων ελέγχεται από μια βαλβίδα ρύθμισης. Τα περάσματα ζεστού αέρα μέσω της πλέγμα-ζώνης που καλύπτεται με φέρνουν το υλικό νερού μακριά. Οι κινήσεις πλέγμα-ζωνών αργά, που τρέχουν την ταχύτητα μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα σύμφωνα με την υλική ιδιοκτησία. Τα τελικά προϊόντα μετά από τη διαδικασία ξήρανσης θα περιέλθουν στον υλικό συλλέκτη συνεχώς. Οι τοπ και χαμηλές μονάδες κυκλοφορίας μπορούν να εξοπλιστούν ελεύθερα σύμφωνα με την απαίτηση πελατών

Πρότυπο MSD20 MSD100
Συχνότητα μικροκυμάτων 2450±50MHz 2450±50MHz
Παραγωγή μικροκυμάτων 20kw 100kw
Τάση εισαγωγής 380v 380v
Διαρροή μικροκυμάτων ≤1mw/cm2 ≤1mw/cm2
Σχετική υγρασία ≤80% ≤85%
Βάρος 2000kg 8000kg
Μέγεθος 15380*815*1700mm 18000*1500*2200mm

 

Τεχνικές παράμετροι της αποξηραντικής μηχανής μικροκυμάτων σηράγγων φυστικιών

1) Η αποξηραντική μηχανή μικροκυμάτων σήραγγα-τύπων αποτελείται από το υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο 304#. Πλήρως συναντηθείτε με τις απαιτήσεις μηχανημάτων ιατρικής.

2) Χαμηλής θερμοκρασίας ξήρανση και αποστείρωση, οι οποίες μπορούν να κρατήσουν την αρχική γεύση και την καλή αίσθηση χρώματος.

3) Διείσδυση: Η αποξηραντική μηχανή μικροκυμάτων σήραγγα-τύπων υιοθετεί τον τρόπο ακτινοβολίας στην ενέργεια transfere και αυτό θερμότητα πλήρως χωρίς οποιοδήποτε μέσο.

4) Να θερμάνει ομοιόμορφα: η θέρμανση μικροκυμάτων είναι εσωτερικά και εξωτερικά από το υλικό συγχρόνως, η διαφορά θερμοκρασίας είναι πολύ μικρή εσωτερικά και εξωτερικά του υλικού. Έτσι είναι πιό ομοιόμορφα πότε η ξήρανση των υλικών, και της αποδοτικότητας θέρμανσης αυξάνεται πολύ.

5) Γρήγορα και ενέργεια αποταμίευσης.

 

Εφαρμογή:

Χρησιμοποιείται για την ξήρανση και την αποστείρωση της σκόνης, κόκκος και η φέτα ή το κολλοειδές, κ.λπ., τα τρόφιμα της μορφής, η πρόσθετη ουσία, το καρύκευμα, η ιατρική, η κινεζικά ιατρική και τα υλικά χορταριών, προϊόν υγείας διατροφής, καλλιέργεια υποπροϊόν-μη-τηγανισμένο στιγμιαίο νουντλς, αλεύρι, φασόλι, βόειο κρέας jerky, συναντούν τη φέτα, ψάρια jerky, τσάι, καπνός. Το αμύγδαλο Exuviating και ψησίματος, ο πυρήνας ροδάκινων, ο πυρήνας φυστικιών, το επεκτειμένος τσιπ πατατών κεχριού κ.λπ., γαρίδες τεμαχίζουν και αλιεύουν το στομάχι. Αποστειρώνοντας τέτοιων εμείς όποιοι παίρνουν προφορικά, τουρσιά, απόδειξη ομίχλης του προϊόντος κ.λπ., πάγος έξω για τα παγωμένα ψάρια, κρέας, κ.λπ. Στο ξηρό φασόλι και αποβάλτε τη φρέσκια μυρωδιά για το ξεράνετε, χωρίστε το γλυπτό για την κατασκευή μεταλλουργίας ξεράνετε για τη χρωστική ουσία, την πορσελάνη, την ίνα υάλου, τη χημική ίνα, το νήμα βαμβακιού, το ξύλο, το δέρμα, το μπαμπού, κ.λπ.

Ζώνη μικροκυμάτων που αποστειρώνει το βιομηχανικό σύστημα ελέγχου κουμπιών ξεραίνοντας φούρνων 0