Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd 86--519-88910618 wangniu@yibudryer.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εισαγωγέα,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  YIBU

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  260~300

 • Ετήσιες πωλήσεις

  20000000-25000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1995

 • Εξαγωγή pc

  20% - 30%

 • Τίτλος

  Γνωστό εμπορικό σήμα της Κίνας

 • Τίτλος

  Κορυφή οι Δέκα της ξεραίνοντας επιχείρησης της Κίνας

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--519-88910618

Εισαγωγή

Η ξεραίνοντας Co. εξοπλισμού Yibu Changzhou, ΕΠΕ είναι κύριος κατασκευαστής της ξήρανσης, της μίξης, και του κοκκοποιώντας εξοπλισμού στην Κίνα, μια ειδικά-οριζόμενη επιχείρηση της ένωσης της Κίνας για το φαρμακευτικό κλάδο εξοπλισμού εξοπλισμού (ΑΚΡΩΤΉΡΙΟ) και ένωσης βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας γενικό (CGMA) ξεραίνοντας. Το εργοστάσιο καλύπτει μια έκταση πάνω από 50.000 τετρ.μέτρων, έχει τα πάγια ενεργητικά 35 εκατομμυρίων CNY, με περισσότερα από 180 σύνολα ειδικού εξοπλισμού επεξεργασίας και ισχυρής τεχνικής δύναμης. Η επιχείρηση είναι κύρια του επαρχιακού διάσημου εμπορικού σήματος «YIBU», και έχει περάσει τις πιστοποιήσεις ISO9001 & ISO14001.
Ο ιδρυτής, ο κ. Zha Guocai έχει αφιερώσει περισσότερο από 30 έτη στην Ε&Α, την παραγωγή και την επιχείρηση της ξήρανσης του εξοπλισμού. Κρατά τη θέση του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Κίνας του γενικού μηχανημάτων βιομηχανίας κλάδου εξοπλισμού ένωσης (CGMA) ξεραίνοντας για πολύ καιρό. Η επιχείρηση δίνει μεγάλη προσοχή στην επιστήμη και η καινοτομία τεχνολογίας, έχει συνεργαστεί με τα ιδρύματα σχεδίου ιατρικής στη Σαγκάη, Wuhan, Chongqing και άλλες θέσεις, το χημικό ερευνητικό κέντρο Shenyang, το πανεπιστήμιο Qinghua, το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiaotong, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Dalian, κ.λπ. Η επιχείρηση προώθησε 3-5 νέα προϊόντα στην αγορά κάθε χρόνο. Το 1998, YIBU ίδρυσε «το ερευνητικό κέντρο της Κίνας της ξήρανσης και να κοκκοποιήσει» με την έγκριση του σχετικού υπουργείου εξωτερικών, και συνεργάστηκε με το φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία και τις βιομηχανίες τροφίμων στην έρευνα και αναπτύσσει τις νέες τεχνολογίες σχετικές με την ξήρανση, να κοκκοποιήσει και τη μίξη, κ.λπ. Το εργοστάσιο έχει επίσης ποικίλα πρωτότυπα δοκιμής στο εργαστήριο για τις δοκιμές των πελατών.
Η επιχείρηση πώλησε τον εξοπλισμό στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Κολούμπια, τη Γουατεμάλα, τη Βραζιλία, το Περού, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γκάνα, τη Ρωσία, τη Κύπρο, την Ελλάδα, το Ιράν, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Κορέα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ και άλλες χώρες.

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Ιστορία

Εξιστορήστε κατά γράμμα των γεγονότων:
Το 1995, YIBU ιδρύθηκε συγχρόνως, ο στεγνωτήρας ψεκασμού από YIBU κερδήθηκε το βραβείο της ενέργειας - αποταμίευση για τη βιομηχανία φαρμάκων που εκδόθηκε από την κρατική φαρμακευτική διοίκηση,
Το 1996, ρευστοποιημένο σειρά granulator ΛΦ, υγρό Granulator μίξης υψηλής ταχύτητας σειράς GHL έχουν περάσει την αξιολόγηση του τμήματος επιτευγμάτων επιστήμης και τεχνολογίας Jiangsu Η επιχείρηση εκλέχτηκε στο αναπληρωτή διευθυντή της ξεραίνοντας ένωσης βιομηχανίας της Κίνας.
Το 1997, YIBU έγινε όπως η ιδιότητα μέλους της φαρμακευτικής ένωσης βιομηχανίας εξοπλισμού της Κίνας, εν τω μεταξύ, YIBU επίσης δείχτηκε ως επιχείρηση καθορίζω-παραγωγής για τη γενική επιχείρηση εξοπλισμού της Κίνας χημική.
Το 1998, YIBU επέκτεινε το εργοστάσιο και την οργάνωση το «κέντρο Ε&Α της Κίνας που ξεραίνει και που κοκκοποιεί» εν τω μεταξύ, έγινε η πρώτη επιχείρηση που ως εισαγωγή &export σωστή στην ξεραίνοντας βιομηχανία εξοπλισμού στο πηγούνι α.

Το 1999, ρευστοποιημένο σειρά Granulator ΛΦ απονέμεται ως ένα από τα πρώτα συνιστώμενα batch προϊόντα από της Κίνας τη γενική ένωση βιομηχανίας εξοπλισμού μηχανημάτων ξεραίνοντας CT-γ-Ι ο κυκλοφορώντας ξεραίνοντας φούρνος ζεστού αέρα σειράς απονέμεται τη «ποιοτική επίβλεψη Jangsu και κατάλληλα τα επιθεώρηση προϊόντα»
Το 2000, YIBU πήρε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, και το εμπορικό σήμα «YIBU» θεωρείται ως ένα από το διάσημο εμπορικό σήμα Changzhou
Το 2001, η επιχείρησή μας κέρδισε τον τιμητικό τίτλο «της διάσημης γνωστής επιχείρησης Jangsu (εμπορικό σήμα)»
Το 2002, YIBU απονέμεται τη «εθνική προηγμένη μονάδα του ποιοτικού ταξιδιού της Κίνας» και τη «κύρια επιχείρηση της ξεραίνοντας βιομηχανίας εξοπλισμού της Κίνας»
Το 2003, YIBU επέκτεινε το εργοστάσιό του το εμπορικό σήμα «YIBU» προσδιορίστηκε ως «διάσημο εμπορικό σήμα Jangsu» εκτός αυτού, η επιχείρησή μας εκτιμήθηκε όπως ελέγχω-ελεύθερη επιχείρηση από Changzhou τη διοίκηση βιομηχανίας &Commerce
Το 2004, ο στεγνωτήρας Yibu ονομάστηκε ως «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας Jiangsu νέα» και «επιχείρηση εμπορικών σημάτων της Κίνας υψηλόβαθμη»
Το 2005, YIBU ονομάστηκε ως «πιστωτική (σύμβαση) επιχείρηση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού Changzhou» και ο ξεραίνοντας φούρνος κυκλοφορίας ζεστού αέρα προσδιορίστηκε ως «προϊόν εμπορικών σημάτων Changzhou διάσημο»
Το 2006, YIBU Δ εκτιμήθηκε ως «Jangsu τιμώντας τη φήμη συμβάσεων και πίστωσης» το εμπορικό σήμα «YIBU» προσδιορίστηκε ως διάσημο εμπορικό σήμα Jiangsu εκτός αυτού, η επιχείρησή μας πήρε τη διεθνή πιστοποίηση συστημάτων περιβάλλοντος ISO14001 φέτος
Το 2007, η επιχείρηση εκλέχτηκε σε έναν διευθυντή της Κίνας που η φαρμακευτική ένωση βιομηχανίας εξοπλισμού, εν τω μεταξύ, YIBU έκανε πολλούς βιομηχανικά τυποποιημένους για τα σχετικά προϊόντα.
Το 2008, σφραγισμένος στεγνωτήρας ψεκασμού κυκλοφορίας XLP ο σειρά εκτιμήθηκε ως «εθνικό βασικό νέο προϊόν»
Το 2009, πολλά προϊόντα YIBU πήραν την πιστοποίηση CE Κερδημένο «Jangsu εμπορικό σήμα διάσημο εμπορικό σήμα» «YIBU» για τρίτη φορά YIBU πήρε το βραβείο «των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας Jiangsu», «της καινοτομίας τεχνολογίας βιομηχανικής οικονομίας» και «της τρίτης ανάπτυξης βιομηχανίας» και ούτω καθεξής.
Το 2010, YIBU έχτισε την πλήρη συνεργασία Production&study&Research με το πανεπιστήμιο Hehai, και τη βάση βιομηχανία-πανεπιστημιακός-ιδρυμάτων οργάνωσης με το πανεπιστήμιο Hehai
Το 2011, τα βιομηχανικά πρότυπα «του στεγνωτήρα ψεκασμού για το κινεζικό εκχύλισμα χορταριών» που άρχισε από YIBU κέρδισαν το βραβείο «των τεχνικών προτύπων στην πόλη Changzhou»
Το 2012, YIBU εκλέχτηκε στο αναπληρωτή διευθυντή της φαρμακευτικής ένωσης βιομηχανίας εξοπλισμού της Κίνας και η επιχείρησή μας κέρδισε το «βραβείο καινοτομίας της βιομηχανικής οικονομίας και της επιστήμης», τη» πέντε αστέρων επιχείρηση στην ποιότητα και την ακεραιότητα της επαρχίας Jiangsu « εκτός αυτού, η επιχείρησή μας ανέλαβε τις δραστηριότητες ελλιμενισμού τεχνολογίας ξήρανσης και φόρουμ και παραγωγής βιομηχανίας &Study&Research Εν τω μεταξύ, YIBU
Έχει υπογράψει τις προσηλωμένες επιστολές συνεργασίας Production&Study&Research με το γεωργικό πανεπιστήμιο της Κίνας, το πανεπιστήμιο Dalian Technology&Sience και το ερευνητικό κέντρο χημικής βιομηχανίας Shenyang.
Το 2013, YIBU εκτιμήθηκε ως «εθνικό Αντιαεροπορικό Πυροβολικό που τηρεί τις συμβάσεις και που στέκεται την επιχείρηση φήμης», και πέρασε τα πρότυπα της διαχείρισης επιχειρηματικής πίστωσης η επιχείρησή μας ανέλαβε επίσης τη 14η εθνική ξεραίνοντας διάσκεψη ανταλλαγής τεχνολογίας
Το 2014, το εμπορικό σήμα «YIBU» προσδιορίστηκε ως «Κίνα καλά - γνωστό εμπορικό σήμα» το προϊόν μας – ο φυγοκεντρικός στεγνωτήρας ψεκασμού υψηλής ταχύτητας πήρε την αμερικανική πιστοποίηση UL η επιχείρησή μας εκλέχτηκε σε ένα μέλος της εθνικής Τεχνικής Επιτροπής τυποποίησης YIBU έγινε ο διευθυντής του πέμπτου πίνακα συνόδου των τροφίμων insitute, πανεπιστήμιο Jiangnan
Το 2015, η επιχείρησή μας κρατά τον εορτασμό της 20ης επετείου τα πρότυπα για το στεγνωτήρα ψεκασμού του κινεζικού εκχυλίσματος χορταριών από YIBU διαδόθηκαν ως εθνικά πρότυπα το κερδημένο» Jangsu εμπορικό σήμα διάσημο εμπορικό σήμα ««YIBU» για τέταρτη φορά.

 

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας
Επαγγελματικός
1. Ο νόμος ως καλός σύμβουλος και ο βοηθός των πελατών για να τους επιτρέψουν παίρνουν τις πλούσιες και γενναιόδωρες επιστροφές στις επενδύσεις τους.
2. Εισάγετε το προϊόν στον πελάτη λεπτομερώς, απαντήστε στο ερώτημα που προβάλλεται από τον πελάτη προσεκτικά
3. Κάνετε τα σχέδια για την επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών στους διαφορετικούς τομείς
Υπηρεσία πώλησης
1. Εξασφαλίστε προϊόν με υψηλό - ποιότητα και προ-ανάθεση πριν από την παράδοση
2. Παράδοση εγκαίρως
3. Παρέχετε το πλήρες σύνολο εγγράφων ως απαιτήσεις του πελάτη.
Υπηρεσία μεταπώλησης
Παρέχετε τις διακριτικές υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσετε τις ανησυχίες των πελατών.
1. Βοηθήστε τους πελάτες για να προετοιμαστείτε για το πρώτο σχέδιο κατασκευής
2. Εγκαταστήστε και διορθώστε τον εξοπλισμό
3. Εκπαιδεύστε τους χειριστές πρώτος-γραμμών
4. Εξετάστε τον εξοπλισμό
5. Πάρτε την πρωτοβουλία να εξαλειφτούν τα προβλήματα γρήγορα
6. Παρέχετε τη τεχνική υποστήριξη
7. Καθιερώστε το σύστημα αρχείων πελατών.
Υποχρέωση υπηρεσιών
1. Παρέχετε την ενός έτους εξουσιοδότηση πελατών για να σιγουρευτείτε την εργασία μηχανών καλά
2. Κρατάμε πάντα ορισμένο επίπεδο καταλόγων ανταλλακτικών, το οποίο σημαίνει ότι οι αντικαταστάσεις μπορούν να σας σταλούν σε έγκαιρων

Τα πλεονεκτήματά μας
1. Υψηλός - ποιότητα και επαγγελματικός κατασκευαστής
2. Προηγμένος εξοπλισμός για και
3. Προσαρμοσμένη υπηρεσία σύμφωνα με την έρευνά σας
4. Σύντομος χρόνος κατασκευής
5. Καλή υπηρεσία μεταπώλησης

 

FAQ
1. Είστε κατασκευαστής, εμπορική επιχείρηση ή τρίτος;
Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής, μαζί με την επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών. έχουμε αρχίσει την παραγωγή μας βασισμένη το 1970 στο δικαίωμα του κράτους .it γίναμε ιδιωτική εταιρεία το 1995

2.Where το εργοστάσιό σας βρίσκεται;
Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην κωμόπολη Zhenglu, περιοχή μαυρίσματος, πόλη Changzhou, επαρχία Jiansu, η Κίνα .it είναι στη μέση της Σαγκάη και του Ναντζίνγκ.

3. Πώς μπορώ να πάω στο εργοστάσιό σας;
Μπορείτε να πετάξετε στη Σαγγάη pudong ή της Hong διεθνής αερολιμένας qiao άμεσα, και να πάρετε έπειτα το τραίνο ή το λεωφορείο υψηλής ταχύτητας στο σταθμό Changzhou και έπειτα μπορούμε να σας επιλέξουμε επάνω στο σταθμό changzhou για την επιχείρησή μας. Η επιχείρησή μας είναι περίπου 30~40km μακρυά από το σταθμό changzhou.
Εάν είστε στην Κίνα τώρα, μπορείτε να πετάξετε στον αερολιμένα Changzhou Benniu ή τον αερολιμένα Wuxi, ή να πάρετε το τραίνο ή το λεωφορείο στην πόλη μας άμεσα.
Καλωσορίζουμε ειλικρινά για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας ανά πάσα στιγμή
4. Ποια είναι η μίνι διαταγή σας;
Η μίνι διαταγή μας είναι ένα σύνολο.
5. Υπάρχει οποιοδήποτε πιστοποιητικό YIBU;
Ναι, πήραμε ISO9001: 2008 πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, ISO14001: 2004 περιβαλλοντικό πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης, CE SGS TUV GOST UL EAC επίσης πήραμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 60 στοιχείων

6. Είναι η μηχανή εύκολη στην αναπροσαρμογή απόδοσης;

ΝΑΙ. YIBU υιοθετεί την τεχνολογία .YIBU σχεδιασμού διαμορφώσιμου μπορεί να βελτιώσει την ξηρότερη απόδοση για να επεκτείνει τη μακροπρόθεσμη υπηρεσία του στεγνωτήρα. Ο στεγνωτήρας μας είναι εύκολο να αποσυνθεθεί, να καθαρίσει και συντήρηση

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας είναι γνωστές επιχειρήσεις, επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και καθοδήγηση οργάνων των εμπειρογνωμόνων, καθώς επίσης και το ισχυρό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, όταν συναντάτε τις δυσκολίες στη σειρά μαθημάτων, μας έρχεται σε επαφή με και εξασφαλίζουμε έγκαιρη επικοινωνία και ερχόμαστε σε επαφή με με σας, παρέχουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες.

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1