Αρχική Σελίδα Προϊόντααποξηραντική μηχανή ψεκασμού

Εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού σκονών για τη βιομηχανία τροφίμων SUS304 SUS316

Εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού σκονών για τη βιομηχανία τροφίμων SUS304 SUS316

 • Εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού σκονών για τη βιομηχανία τροφίμων SUS304 SUS316
Εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού σκονών για τη βιομηχανία τροφίμων SUS304 SUS316
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YIBU
Πιστοποίηση: CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
Αριθμό μοντέλου: LPG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Woodencase
Χρόνος παράδοσης: 10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό μετάλλων: SUS316/SUS304/ΧΑΛΥΒΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, Κ.ΛΠ. Πηγή θέρμανσης: Ατμός/ηλεκτρικά/φυσικά αέριο/diesel/κ.λπ.
Ικανότητας: 10-10000kg ανά ώρα Εξάτμιση νερού: 5-5000kg ανά ώρα
Temp: 120-600 " Γ Μόριο: ανά ώρα
Υψηλό φως:

ξεραίνοντας εγκαταστάσεις ψεκασμού

,

ψεκασμού ξήρανσης εξοπλισμού

  Ephedra υψηλής ταχύτητας σειράς LPG SUS304 SU316 φυγοκεντρικός εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού αποσπασμάτων sinica για τα τρόφιμα

Εφαρμογή προϊόντων

Η αποξηραντική μηχανή ψεκασμού σειράς LPG είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην υγρή διαμόρφωση τεχνολογίας και στην ξεραίνοντας βιομηχανία. Η τεχνολογία ξήρανσης είναι καταλληλότερη για τα στερεά προϊόντα σκονών ή μορίων από τα υγρά υλικά, όπως η λύση, γαλάκτωμα, αναστολή και τα pumpable κράτη κολλών, για το λόγο αυτό, όταν πρέπει να ανταποκριθούν το μέγεθος μορίων και η διανομή των τελικών προϊόντων, του υπόλοιπου περιεχομένου νερού, της μαζικής πυκνότητας και της μορφής μορίων στα ακριβή πρότυπα, ξήρανση ψεκασμού είναι μια από τις πιό επιθυμητές τεχνολογίες.

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Ο ψεκαστήρας είναι το σημαντικότερο εξάρτημα στην αποξηραντική μηχανή ψεκασμού, χρησιμοποιείται για την υγρή κατάσταση στην ψεκάζοντας θέση στις κινήσεις μιας υψηλής ταχύτητας περιστροφής, μπορεί συνήθως να φθάσει σε 18000~25000 περιστροφές/λεπτό, η επιχείρησή μας πρέπει να υιοθετήσει τον κινεζικό προμηθευτή Specilalzied, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες για 2 έτη περιόδου εξουσιοδότησης.

Διαδικασία εργασίας:

Μετά από φιλτραρισμένος και θέρμανε τον αέρα εισάγει στο διανομέα αέρα στην κορυφή του στεγνωτήρα. Ο ζεστός αέρας εισάγεται στο δωμάτιο αποξήρανσης στη σπειροειδή μορφή και ομοιόμορφα. Περνώντας μέσω του μεγάλου φυγοκεντρικού ψεκαστήρα στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και ψεκάζω στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω του ίδιου του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

Πλεονεκτήματα μηχανών ξήρανσης ψεκασμού:

Η ταχύτητα ξήρανσης είναι υψηλή όταν ψεκάζεται το υλικό υγρό, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί πολύ. Στη ροή ζεστού αέρα, 95%-98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί μέσα μόνο στα δευτερόλεπτα. Καταλληλότερος για τη θερμότητα - ευαίσθητα υλικά.
Τα τελικά προϊόντα αποξηραντικών μηχανών ψεκασμού είναι κύρια των πλεονεκτημάτων της καλής ομοιομορφίας, της δυνατότητας ροής & της διαλυτότητας. Επίσης υψηλός στην αγνότητα και το αγαθό στην ποιότητα.
Οι διαδικασίες παραγωγής είναι απλές και η λειτουργία και ο έλεγχος είναι εύκολοι. Το υγρό με το περιεχόμενο υγρασίας 40-60% (για τα ειδικά υλικά, το περιεχόμενο να είναι μέχρι 90%.) μπορεί να είναι ξηρό στα προϊόντα σκονών ή μορίων μιά φορά ένας χρόνος. Μετά από τη διαδικασία ξήρανσης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για και, ώστε να μειωθούν οι διαδικασίες λειτουργίας στην παραγωγή και για να ενισχύσει την αγνότητα προϊόντων. Οι διάμετροι μορίων προϊόντων, looseness και νερού το περιεχόμενο μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της αλλαγής του όρου λειτουργίας μέσα σε μια ορισμένη σειρά. Είναι πολύ κατάλληλο να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος και η διαχείριση.

 

Πρόλογος

Η ξήρανση ψεκασμού είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην υγρή διαμόρφωση τεχνολογίας και στην ξεραίνοντας βιομηχανία. Η τεχνολογία ξήρανσης είναι καταλληλότερη για τα στερεά προϊόντα σκονών ή μορίων από τα υγρά υλικά, όπως: ικανά κράτη κολλών λύσης, γαλακτώματος, αναστολής και αντλιών. Για το λόγο αυτό, όταν πρέπει να ανταποκριθούν το μέγεθος μορίων και η διανομή των τελικών προϊόντων, του υπόλοιπου περιεχομένου νερού, της πυκνότητας όγκου και της μορφής μορίων στα ακριβή πρότυπα, η ξήρανση ψεκασμού είναι μια από τις πιό επιθυμητές τεχνολογίες.

Μετά από φιλτραρισμένος και θέρμανε τον αέρα εισάγει στο διανομέα αέρα στην κορυφή του στεγνωτήρα. Ο ζεστός αέρας εισάγεται στο δωμάτιο αποξήρανσης στη σπειροειδή μορφή ομοιόμορφα. Περνώντας μέσω του μεγάλου φυγοκεντρικού ψεκαστήρα στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και ψεκάζω στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω πολύ του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Η ταχύτητα ξήρανσης είναι υψηλή όταν ψεκάζεται το υλικό υγρό, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί πολύ. Στη ροή ζεστού αέρα, 95%-98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί σε μια στιγμή. Ο χρόνος της ολοκλήρωσης της ξήρανσης είναι μόνο αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη θερμότητα - ευαίσθητα υλικά. Τα τελικά προϊόντα του είναι κύρια της καλών ομοιομορφίας, της δυνατότητας ροής & της διαλυτότητας. Και τα τελικά προϊόντα είναι υψηλά στην αγνότητα και το αγαθό στην ποιότητα. Οι διαδικασίες παραγωγής είναι απλές και η λειτουργία και ο έλεγχος είναι εύκολοι. Το υγρό με το περιεχόμενο υγρασίας 40-60% (για τα ειδικά υλικά, το περιεχόμενο να είναι μέχρι 90%.) μπορεί να είναι ξηρό στα προϊόντα σκονών ή μορίων μιά φορά ένας χρόνος. Μετά από τη διαδικασία ξήρανσης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για και, ώστε να μειωθούν οι διαδικασίες λειτουργίας στην παραγωγή και για να ενισχύσει την αγνότητα προϊόντων. Οι διάμετροι μορίων προϊόντων, looseness και νερού το περιεχόμενο μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της αλλαγής του όρου λειτουργίας μέσα σε μια ορισμένη σειρά.

ο ed φυγοκεντρικός ψεκαστήρας στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και θα ψεκαστεί στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω πολύ του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

 

 1. Ο συμβατικός στεγνωτήρας ψεκασμού YIBU μετατρέπεται υγρός σε σκόνη κατά τρόπο ιδιαίτερα αποδοτικό. Χρησιμοποιείται μέσα στους τομείς τόσο διαφορετικούς όσο οι βιομηχανίες γαλακτοκομείων, τροφίμων και χημικών ουσιών όπου έχει κερδίσει τη φήμη για την απόδοσή του. Με περισσότερους από 2.500 στεγνωτήρες ψεκασμού εγκατεστημένους παγκοσμίως, ο στεγνωτήρας YIBU συνδυάζει την τεχνολογία εμπειρίας και εξεχουσών θέσεων στις λύσεις προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες του.
 2. Σχεδιασμένος για το συγκεκριμένο προϊόν για να είναι ξηρός σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις μιας δεδομένης βιομηχανίας, ο συμβατικός στεγνωτήρας ψεκασμού παράγει μια λεπτή σκόνη με τα μεγέθη μορίων μεταξύ 20-300 μου. Εφαρμόζεται πρώτιστα στη χημική βιομηχανία, αλλά έχει αποδειχθεί επίσης πολύτιμο στην παραγωγή των τροφίμων και των γαλακτοκομικών προϊόντων.
 3. Διάσπαση σε άτομα της συμπύκνωσης πραγματοποιείται μέσω είτε των ακροφυσίων περιστροφικών ψεκαστήρων είτε υψηλής πίεσης. Ο ξεραίνοντας αέρας εισάγεται μέσω disperser αέρα σε μια υψηλή ταχύτητα, που εξασφαλίζει βέλτιστη μίξη με την ψεκασμένη συμπύκνωση. Η εξάτμιση είναι στιγμιαία, πραγματοπομένος καθώς τα σταγονίδια περνούν μέσω της ξεραίνοντας αίθουσας.
 4. Ολοκληρωτικός έλεγχος της περιεκτικότητας σε υγρασία, της δομής μορίων, της διανομής μεγέθους μορίων, της διαλυτότητας, και wettability, και της διατήρησης των φυσικών αρωμάτων και των γεύσεων.
 5. Η ανίκητη απόδοση/κοστισμένη αναλογία ενέργεια αποδοτικά συστατικά, συνεχής και γρήγορη ξήρανση, ευκολία της λειτουργίας και της αυτοματοποίησης διαδικασίας παρέχει το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από την παραγωγή και τις δαπάνες.
 6. Πρότυπο Φυγοκεντρικά LPG στεγνωτήρων ψεκασμού υψηλής ταχύτητας
  5 25 50 100 150 200-5000
  Θερμοκρασία αέρα κολπίσκων ≤ 350°C
  Θερμοκρασία αέρα εξόδου 80-90°C
  Εξατμίστε την ικανότητα (kg/h) 5 25 50 100 150 200-5000
  Τύπος ψεκαστήρων κίνηση συμπιεσμένου αέρα μηχανική κίνηση
  Περιστροφική ταχύτητα 25000 22000 21500 18000 18000 15000
  Διάμετρος του δίσκου ψεκαστήρων (χιλ.) 50 120 120 120 150 180-500
  Πηγή θέρμανσης Ηλεκτρική ενέργεια

  Electricity/LPG/

  Φυσικό αέριο/πετρέλαιο/ατμός

  Electricity/LPG/

  Φυσικό αέριο/πετρέλαιο/ατμός

  Electricity/LPG/

  Φυσικό αέριο/πετρέλαιο/ατμός

  Electricity/LPG/

  Φυσικό αέριο/πετρέλαιο/ατμός

  Electricity/LPG/

  Φυσικό αέριο/πετρέλαιο/ατμός

  Δύναμη ηλεκτρικός-θέρμανσης (KW) 9 - - - - -
  Ξηρά παραγωγή σκονών (%) ≥ 95 ≥ 95 ≥ 95 ≥ 95 ≥ 95 ≥ 95

 

 

Διαδικασία παραγωγής

Κόβοντας machine→ Welding→ επιθεώρηση επιθεώρησης ύλης σχεδίου → πρώτη →laser → που γυαλίζει την παράδοση συσκευασίας → επιθεώρησης → → Inspection→Assembling →

Από το σχέδιο στη συνέλευση και στείλετε έπειτα τη μονάδα, κάθε βήμα που απαιτούμε τους εργαζομένους μας για να ελέγξουμε την ποιότητα αυστηρά, έτσι ώστε κάθε μονάδα μπορεί να παραδοθεί τέλεια.

 
 

Τα πλεονεκτήματά μας
1. Χρησιμοποιούμε εισαγόμενα τα υψηλό σημείο εμπορικά σήματα των οργάνων και των μηχανών επεξεργασίας, για να δημιουργήσουμε τη μηχανή ανώτερης ποιότητας για σας YIBU καθιστά σας την αίσθηση ελεύθερη για την υπηρεσία μεταπωλήσεων.
2. Παρέχουμε στα ανταλλακτικά το κόστος των ανταλλακτικών οι ίδιοι για τον ισόβιο χρόνο.

3. Μπορούμε να καταστήσουμε τη μηχανή βασισμένη στο αίτημα πελατών.

4. Για το υλικό για τη μηχανή, έχουμε διάφορα είδη πρώτης ύλης για την επιλογή όπως SUS304 316L, ο χάλυβας άνθρακα καθώς επίσης και άλλοι.

5. Για την πηγή θέρμανσης για τη μηχανή, μπορούμε να το καταστήσουμε βασισμένο στη διαθέσιμη δυνατότητα επί του τόπου πελατών, τέτοιος ατμός, ηλεκτρική ενέργεια, αέριο-φούρνος και ούτω καθεξής.

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Μέγεθος συσκευασίας: ανάλογα με τη μηχανή

Φορτίο εμπορευματοκιβωτίων: 20OT, 20GP, 40OT, 40GP και 40FR

Εξωτερική συσκευασία: πλαστική ταινία ή ξύλινη περίπτωση

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jennywang

Τηλ.:: +8613776887793

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Διεύθυνση Εργοστασίου:NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

 • Τηλ.::86--519-88910618
 • Φαξ:86--519-88902818
 • E-mail:wangniu@yibudryer.com
 • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Ms. Jenny Wang
 • Mobile Site