Αρχική Σελίδα Προϊόντααποξηραντική μηχανή ψεκασμού

Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων

Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων

 • Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων
 • Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων
 • Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων
 • Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων
Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YIBU
Πιστοποίηση: CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
Αριθμό μοντέλου: LPG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Woodencase
Χρόνος παράδοσης: 10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό μετάλλων: SUS316/SUS304/ΧΑΛΥΒΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, Κ.ΛΠ. Πηγή θέρμανσης: Ατμός/ηλεκτρικά/φυσικά αέριο/diesel/κ.λπ.
Ικανότητας: 10-10000kg ανά ώρα Εξάτμιση νερού: 5-5000kg ανά ώρα
Temp: 120-600 " Γ Μόριο: ανά ώρα
Υψηλό φως:

ξηρότερη μηχανή τροφίμων

,

ψεκασμού ξήρανσης εξοπλισμού

Xanthophyll Ephedra υψηλής ταχύτητας σειράς LPG εκχυλισμάτων SUS304 SU316 φυγοκεντρικός εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού αποσπασμάτων sinica για τα τρόφιμα

Περιγραφή του στεγνωτήρα ψεκασμού αποσπασμάτων

Το κινεζικό βοτανικό απόσπασμα ιατρικής καθαρίζεται από τη ρίζα, το μίσχο και τα φύλλα των φυτών, και περιέχει την υψηλή ζάχαρη ειδικά από τη διαδικασία alcoholization, την οποία είναι εύκολη που λειώνουν σε υψηλής θερμοκρασίας. Ο κανονικός φυγοκεντρικός ψεκασμός δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις ξήρανσής του. Για το λόγο αυτό, η επιχείρησή μας οργάνωσε μια ομάδα τεχνικών για να αναπτύξει έναν τέτοιο στεγνωτήρα που χρησιμοποιήθηκε ειδικά για το κινεζικό βοτανικό απόσπασμα ιατρικής μετά από τους επαναλαμβανόμενους υπολογισμούς και τις αμέτρητες δοκιμές βάσει της εμπειρίας μας για να κάνει τον ψεκάζοντας στεγνωτήρα και να συλλέξει τα πλεονεκτήματα του ίδιου είδους στεγνωτήρων και από εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Εφαρμογή του στεγνωτήρα ψεκασμού αποσπασμάτων

1. Υγρό, κόλλα, γλυκανάλατος, υλική, όπως: αλμυρή ουσία, ουσία ζωμού, σκόνη σάλτσας σόγιας, αμινοξύ, σκόνη ξιδιού.

 

2. Πρόσθετες ουσίες τροφίμων, πρωτεΐνη ψαριών, σκόνες αυγών, σκόνη μανιταριών, maltodextrin, κ.λπ.

 

Βοτανικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα στεγνωτήρων ψεκασμού αποσπασμάτων

 1. Αυτή η μονάδα χρησιμοποιεί τον υψηλότερο γραμμικό φυγοκεντρικό ψεκαστήρα ταχύτητας, η ταχύτητα συνδέσεων επιτυγχάνει 16000rpm, είναι κατάλληλο για και τα υψηλά υγρά κρατικά υλικά στερεού περιεχομένου.
 2. Οι χρήσεις απέβαλαν dehumidification και η τεχνολογία ψύξης, αυτό είναι κατάλληλη για το ιξώδες, oiliness, ευαισθησία θερμότητας, υλικό ιδιοκτησίας υγρασίας που ξεραίνει και που κοκκοποιεί.
 3. Χρησιμοποιεί τη συγκεντρωμένη συλλογή καθαρισμού, το ολοκληρωμένο προϊόν μπορεί να συλλεχθεί στο καθαρό δωμάτιο, που επιτυγχάνει το υψηλό πρότυπο των υγιεινών αιτημάτων, και αποφεύγει τη ρύπανση του περιβαλλοντικού αέρα.
 4. Αυτή η μονάδα χρησιμοποιεί το ανεξάρτητο σύστημα απαλλαγής τριών επιπέδων και τα πολλαπλάσια στάδια που πλένουν την τεχνολογία ψεκασμού, ενισχύουν την αποκατάσταση των προϊόντων.
 5. Χρησιμοποιεί whirlwind να κόψει μέσα και τη σκούπα αέρα κολπίσκων ο τοίχος για να αποτρέψει τα υλικά στον εσωτερικό τοίχο.
 6. Αυτή η μονάδα είναι αντιστοιχία με την υπέρυθρη μέτρηση θερμοκρασίας, ευφυής τεχνολογία αυτόματου ελέγχου. Μέσω της πραγματικής θερμοκρασίας ανατροφοδοτήστε, αυτόματος ρυθμίζει την υγρή υλική ικανότητα τροφών, εγγυάται τελειωμένη - ποιότητα των προϊόντων. Από τη λειτουργία του σχεδίου προγράμματος, κρυπτογραφήστε, διορθώστε, κ.λπ. Και το σύστημα λειτουργίας PLC, ενισχύει αποτελεσματικά την ακρίβεια της εκτέλεσης παραμέτρου διαδικασίας, κατά συνέπεια εγγύηση η ποιότητα των προϊόντων και βελτιώνει το σύγχρονο επίπεδο διαχείρισης προϊόντος.
 7. Προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία αυτής της μονάδας, σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, οι πηγές θέρμανσης μπορούν να είναι ηλεκτρική ενέργεια, ατμός, καύσιμα, αέριο, κ.λπ.
 8. Η μαρμελάδα αποτρέπει την τεχνολογία χρησιμοποιείται.

 

Πρόλογος

Η ξήρανση ψεκασμού είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην υγρή διαμόρφωση τεχνολογίας και στην ξεραίνοντας βιομηχανία. Η τεχνολογία ξήρανσης είναι καταλληλότερη για τα στερεά προϊόντα σκονών ή μορίων από τα υγρά υλικά, όπως: ικανά κράτη κολλών λύσης, γαλακτώματος, αναστολής και αντλιών. Για το λόγο αυτό, όταν πρέπει να ανταποκριθούν το μέγεθος μορίων και η διανομή των τελικών προϊόντων, του υπόλοιπου περιεχομένου νερού, της πυκνότητας όγκου και της μορφής μορίων στα ακριβή πρότυπα, η ξήρανση ψεκασμού είναι μια από τις πιό επιθυμητές τεχνολογίες.

Μετά από φιλτραρισμένος και θέρμανε τον αέρα εισάγει στο διανομέα αέρα στην κορυφή του στεγνωτήρα. Ο ζεστός αέρας εισάγεται στο δωμάτιο αποξήρανσης στη σπειροειδή μορφή ομοιόμορφα. Περνώντας μέσω του μεγάλου φυγοκεντρικού ψεκαστήρα στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και ψεκάζω στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω πολύ του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Η ταχύτητα ξήρανσης είναι υψηλή όταν ψεκάζεται το υλικό υγρό, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί πολύ. Στη ροή ζεστού αέρα, 95%-98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί σε μια στιγμή. Ο χρόνος της ολοκλήρωσης της ξήρανσης είναι μόνο αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη θερμότητα - ευαίσθητα υλικά. Τα τελικά προϊόντα του είναι κύρια της καλών ομοιομορφίας, της δυνατότητας ροής & της διαλυτότητας. Και τα τελικά προϊόντα είναι υψηλά στην αγνότητα και το αγαθό στην ποιότητα. Οι διαδικασίες παραγωγής είναι απλές και η λειτουργία και ο έλεγχος είναι εύκολοι. Το υγρό με το περιεχόμενο υγρασίας 40-60% (για τα ειδικά υλικά, το περιεχόμενο να είναι μέχρι 90%.) μπορεί να είναι ξηρό στα προϊόντα σκονών ή μορίων μιά φορά ένας χρόνος. Μετά από τη διαδικασία ξήρανσης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για και, ώστε να μειωθούν οι διαδικασίες λειτουργίας στην παραγωγή και για να ενισχύσει την αγνότητα προϊόντων. Οι διάμετροι μορίων προϊόντων, looseness και νερού το περιεχόμενο μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της αλλαγής του όρου λειτουργίας μέσα σε μια ορισμένη σειρά.

ο ed φυγοκεντρικός ψεκαστήρας στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και θα ψεκαστεί στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω πολύ του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

 

 1. Ο συμβατικός στεγνωτήρας ψεκασμού YIBU μετατρέπεται υγρός σε σκόνη κατά τρόπο ιδιαίτερα αποδοτικό. Χρησιμοποιείται μέσα στους τομείς τόσο διαφορετικούς όσο οι βιομηχανίες γαλακτοκομείων, τροφίμων και χημικών ουσιών όπου έχει κερδίσει τη φήμη για την απόδοσή του. Με περισσότερους από 2.500 στεγνωτήρες ψεκασμού εγκατεστημένους παγκοσμίως, ο στεγνωτήρας YIBU συνδυάζει την τεχνολογία εμπειρίας και εξεχουσών θέσεων στις λύσεις προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες του.
 2. Σχεδιασμένος για το συγκεκριμένο προϊόν για να είναι ξηρός σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις μιας δεδομένης βιομηχανίας, ο συμβατικός στεγνωτήρας ψεκασμού παράγει μια λεπτή σκόνη με τα μεγέθη μορίων μεταξύ 20-300 μου. Εφαρμόζεται πρώτιστα στη χημική βιομηχανία, αλλά έχει αποδειχθεί επίσης πολύτιμο στην παραγωγή των τροφίμων και των γαλακτοκομικών προϊόντων.
 3. Διάσπαση σε άτομα της συμπύκνωσης πραγματοποιείται μέσω είτε των ακροφυσίων περιστροφικών ψεκαστήρων είτε υψηλής πίεσης. Ο ξεραίνοντας αέρας εισάγεται μέσω disperser αέρα σε μια υψηλή ταχύτητα, που εξασφαλίζει βέλτιστη μίξη με την ψεκασμένη συμπύκνωση. Η εξάτμιση είναι στιγμιαία, πραγματοπομένος καθώς τα σταγονίδια περνούν μέσω της ξεραίνοντας αίθουσας.
 4. Ολοκληρωτικός έλεγχος της περιεκτικότητας σε υγρασία, της δομής μορίων, της διανομής μεγέθους μορίων, της διαλυτότητας, και wettability, και της διατήρησης των φυσικών αρωμάτων και των γεύσεων.
 5. Η ανίκητη απόδοση/κοστισμένη αναλογία ενέργεια αποδοτικά συστατικά, συνεχής και γρήγορη ξήρανση, ευκολία της λειτουργίας και της αυτοματοποίησης διαδικασίας παρέχει το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από την παραγωγή και τις δαπάνες.Xanthophyll explosionproof χαμηλή θερμοκρασία μηχανών στεγνωτήρων εργαστηριακού ψεκασμού εκχυλισμάτων 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jennywang

Τηλ.:: +8613776887793

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Διεύθυνση Εργοστασίου:NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

 • Τηλ.::86--519-88910618
 • Φαξ:86--519-88902818
 • E-mail:wangniu@yibudryer.com
 • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Ms. Jenny Wang
 • Mobile Site