Αρχική Σελίδα Προϊόντααποξηραντική μηχανή ψεκασμού

Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών

Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών

 • Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών
 • Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών
Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YIBU
Πιστοποίηση: CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
Αριθμό μοντέλου: LPG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Woodencase
Χρόνος παράδοσης: 10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό μετάλλων: SUS316/SUS304/ΧΑΛΥΒΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, Κ.ΛΠ. Πηγή θέρμανσης: Ατμός/ηλεκτρικά/φυσικά αέριο/diesel/κ.λπ.
Ικανότητας: 10-10000kg ανά ώρα Εξάτμιση νερού: 5-5000kg ανά ώρα
Temp: 120-600 " Γ Μόριο: ανά ώρα
Υψηλό φως:

ξεραίνοντας εγκαταστάσεις ψεκασμού

,

ψεκασμού ξήρανσης εξοπλισμού

Φυγοκεντρικός εξοπλισμός ξήρανσης ψεκασμού υψηλής ταχύτητας σειράς LPG χρωστικών ουσιών (στεγνωτήρας ψεκασμού υψηλής ταχύτητας φυγοκεντρικός)

Στοιχείο ModeLPG-  5 25 50 100 150 200 500 800 1000 2000 3000 4500 6500
Θερμοκρασία κολπίσκων 140-350°c, ελεγχόμενα αυτόματα
Θερμοκρασία εξόδου 80-90°c, ελεγχόμενο αυτόματα
Δύναμη διάσπασης σε άτομα αέρας Κίνηση Motormechanical ή stepless έλεγχος συχνότητας
Νερό evaporationKg/h 5 25 50 100 150 200 500 800 1000 2000 3000 4500 6500

Ταχύτητα

από atomizerr.p.m

25000 22000 21500 18000 16000 12000-13000 11000-12000
Διάμετρος του ψεκασμού traymm 60 120 150 180210 Σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις
Ανώτατη δύναμη της ηλεκτρικής θερμάστρας KW 8 31.5 60 81 99 Εξοπλισμένος με άλλη πηγή θερμότητας
Αποκατάσταση rate% προϊόντων ≥95°c
Μήκος (μ) 1.6

 

Σύμφωνα με το διάγραμμα ροής, τον όρο του τομέα και τις απαιτήσεις του πελάτη

Πλάτος (μ) 1.1
Ύψος του towerm 1.75
Ανύψωση του ύψους του nozzlem - 2.5 2.5 3.2

Σημειώσεις: επάνω από τα στοιχεία για την αναφορά μόνο. Η ικανότητα εξάτμισης νερού ενδιαφέρεται για τα υλικά χαρακτηριστικά, το στερεό περιεχόμενο και τη θερμοκρασία του κολπίσκου και της εξόδου ζεστού αέρα. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο σύμφωνα με τον όρο της τοπικής πηγής ενέργειας και να επιλέξουν τον τρόπο της σκόνης αφαιρώντας από τα χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης.

 

2.Control σύστημα

 

2.1. Ελεύθερη ρύθμιση, θερμοκρασία κολπίσκων αυτόματου ελέγχου.

2.2. Ο ψεκαστήρας και αυτό είναι συναρμολόγηση αντλιών πετρελαίου: μόνο έναρξη αντλιών πετρελαίου που ο ψεκαστήρας μπορεί να αρχίσει όταν στάση αντλιών πετρελαίου που ο ψεκαστήρας δεν θα μπορούσε να αρχίσει.

2.3.Atomizer και συναρμολόγηση αντλιών βιδών: μόνο έναρξη ψεκαστήρων που η αντλία βιδών μπορεί να αρχίσει όταν στάση ψεκαστήρων που η αντλία βιδών δεν θα μπορούσε να αρχίσει.

2.4. Ψηφιακός παρουσιάστε παράμετρο διαδικασίας.

 

Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών 0

Πρόλογος

Η ξήρανση ψεκασμού είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην υγρή διαμόρφωση τεχνολογίας και στην ξεραίνοντας βιομηχανία. Η τεχνολογία ξήρανσης είναι καταλληλότερη για τα στερεά προϊόντα σκονών ή μορίων από τα υγρά υλικά, όπως: ικανά κράτη κολλών λύσης, γαλακτώματος, αναστολής και αντλιών. Για το λόγο αυτό, όταν πρέπει να ανταποκριθούν το μέγεθος μορίων και η διανομή των τελικών προϊόντων, του υπόλοιπου περιεχομένου νερού, της πυκνότητας όγκου και της μορφής μορίων στα ακριβή πρότυπα, η ξήρανση ψεκασμού είναι μια από τις πιό επιθυμητές τεχνολογίες.

Μετά από φιλτραρισμένος και θέρμανε τον αέρα εισάγει στο διανομέα αέρα στην κορυφή του στεγνωτήρα. Ο ζεστός αέρας εισάγεται στο δωμάτιο αποξήρανσης στη σπειροειδή μορφή ομοιόμορφα. Περνώντας μέσω του μεγάλου φυγοκεντρικού ψεκαστήρα στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και ψεκάζω στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω πολύ του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Η ταχύτητα ξήρανσης είναι υψηλή όταν ψεκάζεται το υλικό υγρό, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί πολύ. Στη ροή ζεστού αέρα, 95%-98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί σε μια στιγμή. Ο χρόνος της ολοκλήρωσης της ξήρανσης είναι μόνο αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη θερμότητα - ευαίσθητα υλικά. Τα τελικά προϊόντα του είναι κύρια της καλών ομοιομορφίας, της δυνατότητας ροής & της διαλυτότητας. Και τα τελικά προϊόντα είναι υψηλά στην αγνότητα και το αγαθό στην ποιότητα. Οι διαδικασίες παραγωγής είναι απλές και η λειτουργία και ο έλεγχος είναι εύκολοι. Το υγρό με το περιεχόμενο υγρασίας 40-60% (για τα ειδικά υλικά, το περιεχόμενο να είναι μέχρι 90%.) μπορεί να είναι ξηρό στα προϊόντα σκονών ή μορίων μιά φορά ένας χρόνος. Μετά από τη διαδικασία ξήρανσης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για και, ώστε να μειωθούν οι διαδικασίες λειτουργίας στην παραγωγή και για να ενισχύσει την αγνότητα προϊόντων. Οι διάμετροι μορίων προϊόντων, looseness και νερού το περιεχόμενο μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της αλλαγής του όρου λειτουργίας μέσα σε μια ορισμένη σειρά.

ο ed φυγοκεντρικός ψεκαστήρας στην κορυφή του πύργου, το υλικό υγρό θα περιστραφεί και θα ψεκαστεί στις εξαιρετικά λεπτές υγρές χάντρες υδρονέφωσης. Μέσω πολύ του λίγος χρόνου της επαφής του αέρα θερμότητας, τα υλικά μπορούν να είναι ξηρά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα απαλλαχθούν συνεχώς από το κατώτατο σημείο του ξεραίνοντας πύργου και από τους κυκλώνες. Το αέριο αποβλήτων θα απαλλαχθεί από τον ανεμιστήρα.

 

 1. Ο συμβατικός στεγνωτήρας ψεκασμού YIBU μετατρέπεται υγρός σε σκόνη κατά τρόπο ιδιαίτερα αποδοτικό. Χρησιμοποιείται μέσα στους τομείς τόσο διαφορετικούς όσο οι βιομηχανίες γαλακτοκομείων, τροφίμων και χημικών ουσιών όπου έχει κερδίσει τη φήμη για την απόδοσή του. Με περισσότερους από 2.500 στεγνωτήρες ψεκασμού εγκατεστημένους παγκοσμίως, ο στεγνωτήρας YIBU συνδυάζει την τεχνολογία εμπειρίας και εξεχουσών θέσεων στις λύσεις προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες του.
 2. Σχεδιασμένος για το συγκεκριμένο προϊόν για να είναι ξηρός σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις μιας δεδομένης βιομηχανίας, ο συμβατικός στεγνωτήρας ψεκασμού παράγει μια λεπτή σκόνη με τα μεγέθη μορίων μεταξύ 20-300 μου. Εφαρμόζεται πρώτιστα στη χημική βιομηχανία, αλλά έχει αποδειχθεί επίσης πολύτιμο στην παραγωγή των τροφίμων και των γαλακτοκομικών προϊόντων.
 3. Διάσπαση σε άτομα της συμπύκνωσης πραγματοποιείται μέσω είτε των ακροφυσίων περιστροφικών ψεκαστήρων είτε υψηλής πίεσης. Ο ξεραίνοντας αέρας εισάγεται μέσω disperser αέρα σε μια υψηλή ταχύτητα, που εξασφαλίζει βέλτιστη μίξη με την ψεκασμένη συμπύκνωση. Η εξάτμιση είναι στιγμιαία, πραγματοπομένος καθώς τα σταγονίδια περνούν μέσω της ξεραίνοντας αίθουσας.
 4. Ολοκληρωτικός έλεγχος της περιεκτικότητας σε υγρασία, της δομής μορίων, της διανομής μεγέθους μορίων, της διαλυτότητας, και wettability, και της διατήρησης των φυσικών αρωμάτων και των γεύσεων.
 5. Η ανίκητη απόδοση/κοστισμένη αναλογία ενέργεια αποδοτικά συστατικά, συνεχής και γρήγορη ξήρανση, ευκολία της λειτουργίας και της αυτοματοποίησης διαδικασίας παρέχει το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από την παραγωγή και τις δαπάνες.

Φυγοκεντρική θέρμανση ατμού υψηλής ταχύτητας μηχανών ξήρανσης ψεκασμού σκονών αυγών χρωστικών ουσιών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jennywang

Τηλ.:: +8613776887793

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Διεύθυνση Εργοστασίου:NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

 • Τηλ.::86--519-88910618
 • Φαξ:86--519-88902818
 • E-mail:wangniu@yibudryer.com
 • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Ms. Jenny Wang
 • Mobile Site