Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑέρα ροή στεγνωτήρα

SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια

SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια

  • SUS304 spin flash dryer with gas heating source for drying fermented ripeseed and soybean
  • SUS304 spin flash dryer with gas heating source for drying fermented ripeseed and soybean
  • SUS304 spin flash dryer with gas heating source for drying fermented ripeseed and soybean
  • SUS304 spin flash dryer with gas heating source for drying fermented ripeseed and soybean
  • SUS304 spin flash dryer with gas heating source for drying fermented ripeseed and soybean
 • SUS304 spin flash dryer with gas heating source for drying fermented ripeseed and soybean

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: XSG
  Πιστοποίηση: CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
  Αριθμό μοντέλου: YIBU

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: USD 32500-158000 SET
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Woodencase
  Χρόνος παράδοσης: 10weeks
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό μετάλλων: SUS316/SUS304/ΧΑΛΥΒΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, Κ.ΛΠ. Πηγή θέρμανσης: Ατμός/ηλεκτρικά/φυσικά αέριο/diesel/κ.λπ.
  θερμοκρασία: 100-500℃ Ικανότητας: 200-8000kg/h
  Εξάτμιση νερού: 10-2000kg/h Εξουσία: Προσαρμοσμένη
  Υψηλό φως:

  hot air dryer

  ,

  rotating drum dryer

   Στιγμιαία αποξηραντική μηχανή XSG (στιγμιαίοι στεγνωτήρες περιστροφής) (περιστρεφόμενος στιγμιαίος στεγνωτήρας) (δοχείο ψύξης λάμψης)

  SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια

  SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια 0

  Πρόλογος

  Το υγρό υλικό είναι διασκορπισμένο σε ένα ρεύμα του θερμαμένου αέρα (ή του αερίου) που το μεταβιβάζουν μέσω ενός ξεραίνοντας αγωγού. Χρησιμοποιώντας τη θερμότητα από το ρεύμα αέρος, το υλικό ξεραίνει καθώς μεταβιβάζεται. Το προϊόν είναι χωρισμένο χρησιμοποιώντας τους κυκλώνες, ή/και τα φίλτρα τσαντών. Χαρακτηριστικά, οι κυκλώνες ακολουθούνται από τους τρίφτες ή τα φίλτρα τσαντών για τον τελικό καθαρισμό των αερίων εξάτμισης για να καλύψουν τις τρέχουσες απαιτήσεις εκπομπής.

  Σύστημα τροφών

  Το σύστημα τροφών αποτελείται από μια δεξαμενή τροφών όπου μια ασυνεχής ροή του προϊόντος αποθηκεύεται και τεμαχίζεται από έναν ταραχοποιό πριν από τη συνεχή ξήρανση. Μια μεταβλητή βίδα τροφών ταχύτητας (ή αντλία στην περίπτωση της ρευστής τροφής) προς τα εμπρός το προϊόν στην ξεραίνοντας αίθουσα.

  SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια 1

  Ξεραίνοντας αίθουσα

  Ο στροφέας στην κωνική βάση της ξεραίνοντας αίθουσας ρευστοποιεί τα μόρια προϊόντων σε ένα ξεραίνω-αποδοτικό σχέδιο ροής ζεστού αέρα στο οποίο οποιαδήποτε υγρά κομμάτια αποσυντίθενται γρήγορα. Ο ζεστός αέρας παρέχεται από έναν ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία αεροθερμαντήρα και έναν ταχύτητα-ελεγχόμενο ανεμιστήρα, που εισάγουν την ξεραίνοντας αίθουσα σε μια εφαπτομένη προκειμένου να καθιερωθεί μια ταραχώδης, whirling ροή αέρα.

  Τα αερομεταφερόμενα, λεπτά μόρια περνούν μέσω ενός ταξινομητή στην κορυφή της ξεραίνοντας αίθουσας, ενώ τα μεγαλύτερα μόρια παραμένουν στη ροή αέρα για την περαιτέρω ξήρανση και την κονιοποίηση.

  Η ξεραίνοντας αίθουσα σχεδιάζεται άκαμπτα για να αντισταθεί τον κλονισμό πίεσης σε περίπτωση εκρηκτικής καύσης των εύφλεκτων μορίων. Όλα τα ρουλεμάν προστατεύονται αποτελεσματικά από τη σκόνη και τη θερμότητα.

   

  Φίλτρο τσαντών

  Η σκόνη από την ξεραίνοντας αίθουσα συλλέγεται στο φίλτρο τσαντών, ενώ η έξοδος airleaves το σύστημα στην κορυφή μέσω ενός ανεμιστήρα αναρρόφησης.

  Τα πνευματικά δοχεία ψύξης είναι μια απλή και αξιόπιστη μέθοδος και το ξηρό προϊόν. Σε πολλές περιπτώσεις ο περιβαλλοντικός αέρας θα επιτύχει το επιθυμητό καθήκον ψύξης. Όπου η απαραίτητη, μεγαλύτερη ικανότητα ψύξης και ένας λεπτότερος βαθμός ελέγχου μπορούν να επιτευχθούν με το ρυθμισμένο αέρα σε μια ελεγχόμενες υγρασία και μια θερμοκρασία.

  SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια 2

  Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

  1. Αυτή η μηχανή συνδυάζει την τεχνολογία περιστροφών με τις τεχνολογίες βημάτων ρευστότητας, εκτίναξης και συντριβής.

  2. Ο εξοπλισμός είναι συμπαγής και μικρός σε μέγεθος, υψηλός στην αποδοτικότητα παραγωγής και συνεχής στην παραγωγή. Έχει συνειδητοποιήσει ότι ο «μικρός εξοπλισμός μπορεί να εκτελέσει τη μεγάλη παραγωγή».

  3. Η ικανότητα ξήρανσης για αυτήν την μηχανή είναι μεγάλη αλλά η κατανάλωση ενέργειάς της είναι μικρή. Η αποδοτικότητα θερμότητάς της είναι υψηλή.

  4. Ο υλικός χρόνος παραμονής είναι πολύ σύντομος. Η ποιότητα των τελικών προϊόντων είναι πολύ υψηλή. Η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξήρανση της θερμότητας - ευαίσθητα υλικά.

  5. Για την αρνητική πίεση ή τη μικροϋπολογιστής-αρνητική λειτουργία πίεσης, η μηχανή είναι καλή για τη συμπίεσή της και υψηλή στην αποδοτικότητα ώστε να αποβληθεί η περιβαλλοντική ρύπανση.

  6. Υψηλή αποδοτικότητα ξήρανσης που παρέχει τα χαμηλά ενεργειακά κόστη

  7. Συνεχής επεξεργασία με το σύντομο χρόνο επεξεργασίας

  8. Χαμηλά γενικά έξοδα χειριστών και ελάχιστα κόστη συντήρησης

  9. Ελεγχόμενος χρόνος κατοικιών που επιτρέπει την υψηλής θερμοκρασίας ξήρανση

  10. Διαθέσιμος στις υποχωρητικές διαμορφώσεις cGMP

  SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια 3

  Αρχή 

  1. Οι στιγμιαίοι στεγνωτήρες περιστροφής YIBU σχεδιάζονται για τη συνεχή ξήρανση των συνεκτικών και non-cohesive κολλών και των κέικ φίλτρων, καθώς επίσης και τα high-viscosity υγρά. Τα κύρια συστατικά σε εγκαταστάσεις λάμψης περιστροφής YIBU είναι ένα σύστημα τροφών, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ξεραίνοντας αίθουσα και ένα φίλτρο τσαντών. Ευρέως επευφημημένη από τους πελάτες σε ποικίλες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία παρέχει μια γρηγορότερη και energy-efficient εναλλακτική λύση στην ξήρανση ψεκασμού. Με περισσότερες από 150 εγκαταστάσεις στιγμιαίων στεγνωτήρων περιστροφής YIBU η παγκόσμια ΞΉΡΑΝΣΗ YIBU συνδυάζει την τεχνολογία εμπειρίας και εξεχουσών θέσεων στις λύσεις προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας. Οι ανυψωμένες θερμοκρασίες ξήρανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλά προϊόντα δεδομένου ότι η λάμψη μακριά της υγρασίας επιφάνειας δροσίζει αμέσως το ξεραίνοντας αέριο χωρίς αρκετά να αυξήσει τη θερμοκρασία προϊόντων που μπορεί να βλάψει την ποιότητά της.
  2. Το υγρό υλικό είναι διασκορπισμένο σε ένα ρεύμα του θερμαμένου αέρα (ή του αερίου) που το μεταβιβάζουν μέσω ενός ξεραίνοντας αγωγού. Χρησιμοποιώντας τη θερμότητα από το ρεύμα αέρος, το υλικό ξεραίνει καθώς μεταβιβάζεται. Το προϊόν είναι χωρισμένο χρησιμοποιώντας τους κυκλώνες, ή/και τα φίλτρα τσαντών. Χαρακτηριστικά, οι κυκλώνες ακολουθούνται από τους τρίφτες ή τα φίλτρα τσαντών για τον τελικό καθαρισμό των αερίων εξάτμισης για να καλύψουν τις τρέχουσες απαιτήσεις εκπομπής.
  3. Το σύστημα τροφών αποτελείται από μια δεξαμενή τροφών όπου μια ασυνεχής ροή του προϊόντος αποθηκεύεται και τεμαχίζεται από έναν ταραχοποιό πριν από τη συνεχή ξήρανση. Μια μεταβλητή βίδα τροφών ταχύτητας (ή αντλία στην περίπτωση της ρευστής τροφής) προς τα εμπρός το προϊόν στην ξεραίνοντας αίθουσα.
  4. Ο στροφέας στην κωνική βάση της ξεραίνοντας αίθουσας ρευστοποιεί τα μόρια προϊόντων σε ένα ξεραίνω-αποδοτικό σχέδιο ροής ζεστού αέρα στο οποίο οποιαδήποτε υγρά κομμάτια αποσυντίθενται γρήγορα. Ο ζεστός αέρας παρέχεται από έναν ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία αεροθερμαντήρα και έναν ταχύτητα-ελεγχόμενο ανεμιστήρα, που εισάγουν την ξεραίνοντας αίθουσα σε μια εφαπτομένη προκειμένου να καθιερωθεί μια ταραχώδης, whirling ροή αέρα.
  5. Τα αερομεταφερόμενα, λεπτά μόρια περνούν μέσω ενός ταξινομητή στην κορυφή της ξεραίνοντας αίθουσας, ενώ τα μεγαλύτερα μόρια παραμένουν στη ροή αέρα για την περαιτέρω ξήρανση και την κονιοποίηση.

  Η ξεραίνοντας αίθουσα σχεδιάζεται άκαμπτα για να αντισταθεί τον κλονισμό πίεσης σε περίπτωση εκρηκτικής καύσης των εύφλεκτων μορίων. Όλα τα ρουλεμάν προστατεύονται αποτελεσματικά από τη σκόνη και τη θερμότητα.

   

  Πληροφορίες επιχείρησης

  Η ξεραίνοντας Co. εξοπλισμού Changzhou YIBU, ΕΠΕ απονεμήθηκε το διάσημο εμπορικό σημάδι της Κίνας. Η επιχείρησή μας γίνεται η πρώτη ξεραίνοντας επιχείρηση που γίνεται το διάσημο εμπορικό σημάδι της Κίνας στην Κίνα.

  Μέχρι τώρα YIBU έχει περισσότερους από 250 ανθρώπους, με 25χρονο. Ο ιδρυτής, ο κ. Zha Guocai αφιερώνει την έρευνα, κατασκευή, παραγωγή και η επιχείρηση της ξήρανσης του εξοπλισμού για πάνω από τριάντα έτη, κρατά τη θέση του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ξεραίνοντας ένωσης εξοπλισμού της Κίνας για πολύ καιρό. Η επιχείρηση δίνει πολλή προσοχή στην ανακαίνιση επιστήμης και τεχνολογίας. Πρώτα ή αργότερα, έχει συνεργαστεί με τα ιδρύματα που είναι Σαγκάη, Wuhan, Chongqing και ούτω καθεξής, και συνεργασμένος με το ίδρυμα Shenyang Chenmical, το Υπουργείο χημικής βιομηχανίας, το πανεπιστήμιο Qinghua, το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Transporation, την επιστήμη Dalian και το πανεπιστήμιο τεχνολογίας. Επομένως η επιχείρηση μπορεί να βάλει 3-5 νέες ποικιλίες στην αγορά κάθε χρόνο. Το 1998, μέσω της έγκρισης των κρατικών σχετικών τμημάτων, το ερευνητικό κέντρο της Κίνας οργάνωσης επιχείρησης της ξήρανσης και να κοκκοποιήσει, το οποίο μπορεί να ερευνήσει τη νέα διαδικασία και να αναπτύξει τη νέα τεχνολογία και να παρέχει τα νέα προϊόντα για το φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία και τις βιομηχανίες τροφίμων. Έχουμε πολλή μηχανή δοκιμής στο εργαστήριό μας για για να κάνουμε τις δοκιμές για τους πελάτες.

  Έχουμε πωλήσει τον εξοπλισμό στις ΗΠΑ, Ινδία, Ρωσία, Δανία, Ολλανδία, Περού, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γκάνα, Κύπρος, Ελλάδα, Ιράν, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Κορέα, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Χογκ Κογκ και ούτω καθεξής συνολικά σχεδόν 50 χώρες και περιοχές γύρω από τον πλανήτη
  SUS304 ο στιγμιαίος στεγνωτήρας περιστροφής με την πηγή θέρμανσης αερίου για την ξήρανση που ζυμώνομθηκε και σόγια 4

  Διαδικασία παραγωγής

  Κόβοντας machine→ Welding→ επιθεώρηση επιθεώρησης ύλης σχεδίου → πρώτη →laser → που γυαλίζει την παράδοση συσκευασίας → επιθεώρησης → → Inspection→Assembling →

  Από το σχέδιο στη συνέλευση και στείλετε έπειτα τη μονάδα, κάθε βήμα που απαιτούμε τους εργαζομένους μας για να ελέγξουμε την ποιότητα αυστηρά, έτσι ώστε κάθε μονάδα μπορεί να παραδοθεί τέλεια.

   

  2.png 3.png

   

  (Στίλβωση)

  4.png 2.jpg

   

  (Όργανο Deteching)

  .jpg BRUKER.jpg

   

  Τα πλεονεκτήματά μας
  1. Χρησιμοποιούμε εισαγόμενα τα υψηλό σημείο εμπορικά σήματα των οργάνων και των μηχανών επεξεργασίας, για να δημιουργήσουμε τη μηχανή ανώτερης ποιότητας για σας YIBU καθιστά σας την αίσθηση ελεύθερη για την υπηρεσία μεταπωλήσεων.
  2. Παρέχουμε στα ανταλλακτικά το κόστος των ανταλλακτικών οι ίδιοι για τον ισόβιο χρόνο.

  3.We μπορεί να καταστήσει τη μηχανή βασισμένη στο αίτημα πελατών.

  4.For το υλικό για τη μηχανή, έχουμε διάφορα είδη πρώτης ύλης για την επιλογή όπως SUS304, 316L, ο χάλυβας άνθρακα καθώς επίσης και άλλοι.

  5.For η πηγή θέρμανσης για τη μηχανή, μπορούμε να το καταστήσουμε βασισμένο στη διαθέσιμη δυνατότητα επί του τόπου πελατών, τέτοιος ατμός, ηλεκτρική ενέργεια, αέριο-φούρνος και ούτω καθεξής.

  6.we προσκάλεσε και έδειξε τον καθηγητή Arun s. Mujumdar, ο πρόεδρος διάρκειας ζωής της διεθνούς ξεραίνοντας διάσκεψης και του νικητή του «βραβείου φιλίας» της κινεζικής κυβέρνησης ως τεχνικό σύμβουλό μας ώστε να κρατηθεί η μηχανή YIBU με την τεχνολογία παγκόσμιου πλεονεκτήματος

  1.jpg

   

  7.We έχουν την ομάδα Ε&Α, και μπορούν να βοηθήσουν τον πελάτη για να σχεδιάσουν τη διαδικασία του του προϊόντος.

  8. Για τη μηχανή, έχουμε περισσότερες επιλογές, τέτοιο ABB, ΡΆΒΟΥΜΕ, Siemens και ούτω καθεξής.

  9.For ο καυστήρας, έχουμε τις επιλογές Usgas, Rellio ή άλλου διεθνούς εμπορικού σήματος.

  11.For άξονας, μπορούμε να επιλέξουμε SKF, Ιαπωνία NSK bearings.etc.

  12.Our μηχανή που μπορούμε να σχεδιάσουμε με τη explosionproof, χωρίς σκόνη, water-free, σφραγισμένη κυκλοφορία.

  13. Εγγύηση το /warranty: 1year υπολογίζοντας από την ημέρα της επιτυχών εγκατάστασης και της ανάθεσης.

  14.Package: ξύλινη συσκευασία. Ειδικός υποκαπνισμός - ελεύθερο ξύλινο υλικό. Ή σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

  15.Product ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Α. Dust-proof, θερμότητα-απόδειξη, πετρέλαιο - απόδειξη, explosionproof

  B.Green, απόδοση περιβάλλοντος

   

  Συσκευασία & ναυτιλία

  Μέγεθος συσκευασίας: ανάλογα με τη μηχανή

  Φορτίο εμπορευματοκιβωτίων: 20OT, 20GP, 40OT, 40GP και 40FR

  Εξωτερική συσκευασία: πλαστική ταινία ή ξύλινη περίπτωση

  IMG_7872.JPG

   

  Ματιά στον εξοπλισμό επί του τόπου πελατών

  IMG_2247.JPG 

  Ακυρώστε την επίσκεψη στην περιοχή πελατών

  Όσον αφορά να είναι γνωστή εάν η μηχανή πώλησε στον πελάτη που οργανώθηκε καλά ή όχι στην περιοχή πελατών, κάθε χρόνο θα κάνουμε μια επίσκεψη στην περιοχή πελατών για την.

  Οι υπηρεσίες μας

  Επαγγελματικός
  Ο νόμος ως καλός σύμβουλος και ο βοηθός των πελατών για να τους επιτρέψουν παίρνουν τις πλούσιες και γενναιόδωρες επιστροφές στις επενδύσεις τους.

  1. Εισάγετε το προϊόν στον πελάτη λεπτομερώς, απαντήστε στο ερώτημα που προβάλλεται από τον πελάτη προσεκτικά

  2.Make σχέδια για την επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών στους διαφορετικούς τομείς

  Υπηρεσία πώλησης

  1. Εξασφαλίστε προϊόν με υψηλό - ποιότητα και προ-ανάθεση πριν από την παράδοση

  2. Παράδοση εγκαίρως

  3.Provide πλήρες σύνολο εγγράφων ως απαιτήσεις του πελάτη.

  Υπηρεσία μεταπώλησης

  Παρέχετε τις διακριτικές υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσετε τις ανησυχίες των πελατών.

  1.Assist πελάτες για να προετοιμαστεί για το πρώτο σχέδιο κατασκευής

  2.Install και διορθώστε τον εξοπλισμό

  3.Train οι χειριστές πρώτος-γραμμών

  4. Εξετάστε τον εξοπλισμό 5.Take πρωτοβουλία να εξαλειφτούν τα προβλήματα γρήγορα

  6.Provide τεχνική υποστήριξη

  7.Establish μακροπρόθεσμη και φιλική σχέση.

  Υποχρέωση υπηρεσιών

  1. Παρέχετε την ενός έτους εξουσιοδότηση πελατών για να σιγουρευτείτε την εργασία μηχανών καλά

  2.We πάντα κρατήστε ορισμένο επίπεδο καταλόγων ανταλλακτικών, το οποίο σημαίνει ότι οι αντικαταστάσεις μπορούν να σας σταλούν σε έγκαιρων

  3.Send κάθε πελάτης μια προνομιακή αναφορά.

   

  FAQ

  1. Είστε ένας κατασκευαστής, μια εμπορική επιχείρηση ή ένας τρίτος

  Είμαστε κατασκευαστής, και έχουμε αρχίσει την παραγωγή μας το 1970 και έχουμε το δικαίωμα ιδιωτικής εταιρείας από το 1995.

   

  2. Πού είναι το εργοστάσιό σας τοποθετημένο

  Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην πόλη Changzhou, επαρχία Jiansu, η Κίνα .it είναι στη μέση της Σαγκάη και.

   

  3. Πώς μπορώ να πάω στο εργοστάσιό σας;

  Μπορείτε να πετάξετε στη Σαγγάη pudong ή της Hong διεθνής αερολιμένας qiao άμεσα, και να πάρετε έπειτα το τραίνο ή το λεωφορείο υψηλής ταχύτητας στο σταθμό Changzhou και έπειτα μπορούμε να σας επιλέξουμε επάνω στο σταθμό changzhou για την επιχείρησή μας. Η επιχείρησή μας είναι περίπου 30~40km μακρυά από το σταθμό changzhou.

  Εάν είστε στην Κίνα τώρα, μπορείτε να πετάξετε στον αερολιμένα benniu, ή να πάρετε το τραίνο ή το λεωφορείο στην πόλη μας άμεσα.

  Καλωσορίζουμε ειλικρινά για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας ανά πάσα στιγμή

   

  4. Ποια είναι η μίνι διαταγή σας;

  Η μίνι διαταγή μας είναι ένα σύνολο.

   

  5. Υπάρχει οποιοδήποτε πιστοποιητικό YIBU;

  Ναι, πήραμε ISO9001: 2008 πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, ISO14001: 2004 περιβαλλοντικό πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης, OHSHS18001: 2004 Occupatinal Healthe και πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας, ISO10012: 2003 πιστοποιητικό για το σύστημα της μέτρησης επιθεώρησης και της δοκιμής, CE, CE SGS TUV GOST UL Κκπ επίσης πήραμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 60 στοιχείων, CE SGS TUV GOST UL Κκπ

   

  6. Υπάρχουν οποιαδήποτε πρότυπα των ηλεκτρονικών συστημάτων;

  ΝΑΙ τα ηλεκτρονικά συστήματα και η ασφάλειά τους πρέπει να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις που εκτίθενται σε 21 μέρος 11 CFR και το παράρτημα 11 της κκπ Τα στοιχεία πρέπει να συλλεχθούν σε κατάλληλα χρονικά διαστήματα και να αποθηκευτούν στο σύστημα με ένα σταθερό σχήμα που μπορεί να τυπωθεί - έξω/που διαβάζεται

  Η πρόσβαση σε όλες τις τιμές εισαγωγής και παραγωγής πρέπει να παρασχεθεί με να πληκτρολογέσει τον προσωπικούς κωδικό και τον κωδικό πρόσβασης χρηστών. Το σύστημα πρέπει να εξασφαλίσει τριών επιπέδων πρόσβαση (διοικητής-επόπτης-χειριστής). Μια λεπτομερής περιγραφή των δικαιωμάτων πρόσβασης για κάθε επίπεδο πρέπει να περιληφθεί στη λειτουργική προδιαγραφή το (FS) εξοπλισμού

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: wangniu

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Χωριό Zhajia, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Χωριό Zhajia, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

  • Τηλ.::86--519-88910618
  • Φαξ:86--519-88902818
  • E-mail:wangniu@yibudryer.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Ms. Jenny Wang
  • Mobile Site