Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑέρα ροή στεγνωτήρα

Κολλών βιομηχανικός περιστροφής λάμψης αέρα ρευμάτων ξηρότερος χρόνος επεξεργασίας μηχανών σύντομος

Κολλών βιομηχανικός περιστροφής λάμψης αέρα ρευμάτων ξηρότερος χρόνος επεξεργασίας μηχανών σύντομος

  • Κολλών βιομηχανικός περιστροφής λάμψης αέρα ρευμάτων ξηρότερος χρόνος επεξεργασίας μηχανών σύντομος
  • Κολλών βιομηχανικός περιστροφής λάμψης αέρα ρευμάτων ξηρότερος χρόνος επεξεργασίας μηχανών σύντομος
Κολλών βιομηχανικός περιστροφής λάμψης αέρα ρευμάτων ξηρότερος χρόνος επεξεργασίας μηχανών σύντομος
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: XSG
Πιστοποίηση: CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
Αριθμό μοντέλου: YIBU
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Woodencase
Χρόνος παράδοσης: 10weeks
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό μετάλλων: SUS316/SUS304/ΧΑΛΥΒΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, Κ.ΛΠ. Πηγή θέρμανσης: Ατμός/ηλεκτρικά/φυσικά αέριο/diesel/κ.λπ.
θερμοκρασία: 100-500℃ Ικανότητας: 200-8000kg/h
Εξάτμιση νερού: 10-2000kg/h Δύναμη: Προσαρμοσμένη
Υψηλό φως:

στεγνωτήρας ζεστού αέρα

,

στεγνωτήρας περιστρεφόμενων τυμπάνων

Στιγμιαία αποξηραντική μηχανή κολλών XSG (στιγμιαίοι στεγνωτήρες περιστροφής) (περιστρεφόμενος στιγμιαίος στεγνωτήρας) (δοχείο ψύξης λάμψης)

 

Ι. γενική εφαρμογή του στιγμιαίου στεγνωτήρα XSG

Ο περιστροφικός στιγμιαίος στεγνωτήρας είναι ένας νέος υψηλός αποδοτικός ξεραίνοντας εξοπλισμός για τον οποίο σχεδιάσαμε λύνουμε τη στατική χαμηλή αποδοτικότητα της ξήρανσης και το υψηλό πρόβλημα κατανάλωσης. Κατά σχεδιασμό του εξοπλισμού, τη συνδυάσαμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ξήρανσης ρευμάτων αέρα και ρευστοποιήσαμε να ξεράνουμε από κοινού. Έτσι η μηχανή έχει τη λογική δομή και η καλή απόδοση, αυτό επιτυγχάνει πραγματικά το στόχο της μικρής κατανάλωσης και την υψηλή αποδοτικότητα της ξήρανσης ρευστοποίησης.

Αυτή η μηχανή έχει ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξήρανση στην πυρκαγιά - καθυστερών, μοριακό κόσκινο, λαστιχένια και πλαστική βοήθεια, φυτοφάρμακο, χρωστική ουσία, χρωστική ουσία, λεπτές χημικές ουσίες, ενδιάμεσες βιομηχανίες χόρτων, φαρμακευτικών ειδών και μερών.
Ο ζεστός αέρας εισάγεται στο ανακάτωμα, τη συντριβή και την ξήρανση της αίθουσας σε μια ορισμένη ταχύτητα από τον κολπίσκο αέρα που στο κατώτατο σημείο ροής αέρος στεγνωτήρων και της σφριγηλής στροβίλου παραγωγών. Το υλικό από η φυγοκεντρική δύναμη ενεργεί, δύναμη κουράς, πρόσκρουση και τριβή, το μέγεθος μορίων του υλικού γίνεται πολύ μικρό και η μετάδοση μάζας και θερμότητας ενισχύεται. Στο κατώτατο σημείο των ξηρότερων, μεγάλων υγρών κόκκων συντρίβεται, οι κόκκοι περιεκτικότητας σε μικρή και χαμηλή υγρασία αυξάνονται με το ρεύμα αέρα περιστροφής. Κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης διαδικασίας, οι κόκκοι είναι ξηροί περαιτέρω. Λόγω της περιστροφικής ροής του αέρα και του στερεού, η αδράνεια της στερεάς φάσης είναι υψηλότερη από την αεριώδη φάση, η σχετική ταχύτητα του αέρα και του στερεού είναι μεγάλη, ενισχύει τη μετάδοση μάζας και θερμότητας, έτσι η ένταση ξήρανσης είναι υψηλή.


ΙΙ. χαρακτηριστικά γνωρίσματα του στιγμιαίου στεγνωτήρα XSG

1. Αρκετοί συσκευή σίτισης μπορούν να είναι επέλεξαν, η σίτιση είναι συνεχής και σταθερή, κανένα φαινόμενο του γεφυρώματος.

Υπάρχει ειδική δροσίζοντας συσκευή στο κατώτατο σημείο του στεγνωτήρα, μπορεί να αποφύγει το υλικό που στην κατώτατη υψηλής θερμοκρασίας περιοχή είναι κακό.

Υπάρχει ειδική σφραγίζοντας συσκευή αέρα και η δροσίζοντας συσκευή για, αυτό μπορεί να καταστήσει τη ζωή του μέρους μετάδοσης μακρύτερη αποτελεσματικά.

Υπάρχει ειδικός αέρας διανέμοντας τη συσκευή, μπορεί να μειώσει την αντίσταση του εξοπλισμού, και να κάνει την ταχύτητα αέρα στον ξεραίνοντας πύργο επειδή ισορροπία.

Υπάρχει ταξινομεί το πιάτο δαχτυλιδιών και στροβιλωθητών, η λεπτομέρεια και η τελική υγρασία του προϊόντος μπορούν ρυθμισμένος και ελεγχόμενος.

Η ταχύτητα αέρα περιφέρειας στον ξεραίνοντας πύργο είναι υψηλή, ο χρόνος κατοικιών του υλικού είναι σύντομος, μπορεί να αποφύγει το υλικό ραβδί στον τοίχο και τα θερμικά ευαίσθητα υλικά τόσο κακούς.


ΙΙΙ. πεδίο εφαρμογής
Οργανικές ουσίες: Ατραζίνη (φυτοφάρμακα), δωδεκανικό όξινο βενζοϊκό οξύ καδμίου, oxalate νατρίου, αποστείρωση Dan, οξικό άλας κυτταρίνης, οργανικές χρωστικές ουσίες, κ.λπ.
Χρωστική ουσία: Ανθρακινόνες, μαύρο οξείδιο σιδήρου, χρωστική ουσία λουλακιού, butyrate, οξείδιο τιτανίου, σουλφίδιο ψευδάργυρου, διάφοροι αζωτούχοι μεσάζοντες χρωστικών ουσιών
Ανόργανη ουσία: Βόρακας, ανθρακικό άλας ασβεστίου, υπεροξείδιο υδρογόνου, θειικό άλας χαλκού, σιδηρικό οξείδιο, TanSuanBei, οξείδιο αντιμόνιου τρία, όλα τα είδη αλατισμένου, συνθετικού κρυόλιθου κ.λπ. μετάλλων.
Τρόφιμα: Πρωτεϊνικό, ζελατινοποιημένο άμυλο σόγιας, vinasse, triticum, άμυλο σίτου.

 

 

 

Σύστημα τροφών

Το σύστημα τροφών αποτελείται από μια δεξαμενή τροφών όπου μια ασυνεχής ροή του προϊόντος αποθηκεύεται και τεμαχίζεται από έναν ταραχοποιό πριν από τη συνεχή ξήρανση. Μια μεταβλητή βίδα τροφών ταχύτητας (ή αντλία στην περίπτωση της ρευστής τροφής) προς τα εμπρός το προϊόν στην ξεραίνοντας αίθουσα.

 

Ξεραίνοντας αίθουσα

Ο στροφέας στην κωνική βάση της ξεραίνοντας αίθουσας ρευστοποιεί τα μόρια προϊόντων σε ένα ξεραίνω-αποδοτικό σχέδιο ροής ζεστού αέρα στο οποίο οποιαδήποτε υγρά κομμάτια αποσυντίθενται γρήγορα. Ο ζεστός αέρας παρέχεται από έναν ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία αεροθερμαντήρα και έναν ταχύτητα-ελεγχόμενο ανεμιστήρα, που εισάγουν την ξεραίνοντας αίθουσα σε μια εφαπτομένη προκειμένου να καθιερωθεί μια ταραχώδης, whirling ροή αέρα.

Τα αερομεταφερόμενα, λεπτά μόρια περνούν μέσω ενός ταξινομητή στην κορυφή της ξεραίνοντας αίθουσας, ενώ τα μεγαλύτερα μόρια παραμένουν στη ροή αέρα για την περαιτέρω ξήρανση και την κονιοποίηση.

Η ξεραίνοντας αίθουσα σχεδιάζεται άκαμπτα για να αντισταθεί τον κλονισμό πίεσης σε περίπτωση εκρηκτικής καύσης των εύφλεκτων μορίων. Όλα τα ρουλεμάν προστατεύονται αποτελεσματικά από τη σκόνη και τη θερμότητα.

 

Φίλτρο τσαντών

Η σκόνη από την ξεραίνοντας αίθουσα συλλέγεται στο φίλτρο τσαντών, ενώ η έξοδος airleaves το σύστημα στην κορυφή μέσω ενός ανεμιστήρα αναρρόφησης.

Τα πνευματικά δοχεία ψύξης είναι μια απλή και αξιόπιστη μέθοδος και το ξηρό προϊόν. Σε πολλές περιπτώσεις ο περιβαλλοντικός αέρας θα επιτύχει το επιθυμητό καθήκον ψύξης. Όπου η απαραίτητη, μεγαλύτερη ικανότητα ψύξης και ένας λεπτότερος βαθμός ελέγχου μπορούν να επιτευχθούν με το ρυθμισμένο αέρα σε μια ελεγχόμενες υγρασία και μια θερμοκρασία.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

1. Αυτή η μηχανή συνδυάζει την τεχνολογία περιστροφών με τις τεχνολογίες βημάτων ρευστότητας, εκτίναξης και συντριβής.

2. Ο εξοπλισμός είναι συμπαγής και μικρός σε μέγεθος, υψηλός στην αποδοτικότητα παραγωγής και συνεχής στην παραγωγή. Έχει συνειδητοποιήσει ότι ο «μικρός εξοπλισμός μπορεί να εκτελέσει τη μεγάλη παραγωγή».

3. Η ικανότητα ξήρανσης για αυτήν την μηχανή είναι μεγάλη αλλά η κατανάλωση ενέργειάς της είναι μικρή. Η αποδοτικότητα θερμότητάς της είναι υψηλή.

4. Ο υλικός χρόνος παραμονής είναι πολύ σύντομος. Η ποιότητα των τελικών προϊόντων είναι πολύ υψηλή. Η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξήρανση της θερμότητας - ευαίσθητα υλικά.

5. Για την αρνητική πίεση ή τη μικροϋπολογιστής-αρνητική λειτουργία πίεσης, η μηχανή είναι καλή για τη συμπίεσή της και υψηλή στην αποδοτικότητα ώστε να αποβληθεί η περιβαλλοντική ρύπανση.

6. Υψηλή αποδοτικότητα ξήρανσης που παρέχει τα χαμηλά ενεργειακά κόστη

7. Συνεχής επεξεργασία με το σύντομο χρόνο επεξεργασίας

8. Χαμηλά γενικά έξοδα χειριστών και ελάχιστα κόστη συντήρησης

9. Ελεγχόμενος χρόνος κατοικιών που επιτρέπει την υψηλής θερμοκρασίας ξήρανση

10. Διαθέσιμος στις υποχωρητικές διαμορφώσεις cGMP

Πρότυπο Εσωτερική διάμετρος (χιλ.) Όγκος αέρα (m3/h) Εξάτμιση νερού (kg/h) Εγκαταστήστε τη δύναμη (KW) Μέγιστο ύψος (μ) Κατειλημμένη περιοχή (τετρ.μέτρο)
Xsg-4 400 2100 60 25 4.6 19
Xsg-6 600 4500 130 37 5.5 26
Xsg-8 800 7500 240 48 6.0 34
Xsg-10 1000 12000 400 75 6.5 45
Xsg-12 1200 18000 610 85 7.0 58
Xsg-14 1400 24000 800 98 7.8 76
Xsg-16 1600 30000 1000 135 8.5 110
Xsg-20 1800 40000 1300 215 9.2 150

Κολλών βιομηχανικός περιστροφής λάμψης αέρα ρευμάτων ξηρότερος χρόνος επεξεργασίας μηχανών σύντομος 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jennywang

Τηλ.:: +8613776887793

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Διεύθυνση Εργοστασίου:NingheRoad 18ο, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

  • Τηλ.::86--519-88910618
  • Φαξ:86--519-88902818
  • E-mail:wangniu@yibudryer.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Ms. Jenny Wang
  • Mobile Site