Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΞηρότερη μηχανή ρευστών κρεβατιών

ξηρότερη μηχανή ρευστών κρεβατιών 0.2mpa Ss304 με το σύστημα θέρμανσης ατμού

ξηρότερη μηχανή ρευστών κρεβατιών 0.2mpa Ss304 με το σύστημα θέρμανσης ατμού

  • 0.2mpa Ss304 Fluid Bed Dryer Machine With Steam Heating System
  • 0.2mpa Ss304 Fluid Bed Dryer Machine With Steam Heating System
  • 0.2mpa Ss304 Fluid Bed Dryer Machine With Steam Heating System
 • 0.2mpa Ss304 Fluid Bed Dryer Machine With Steam Heating System

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: YIBU
  Πιστοποίηση: CE / UL / SGS / EAC / CR – TU
  Αριθμό μοντέλου: FGBX

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: 20000~900000USD
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής, ξύλινη περίπτωση υποκαπνισμού
  Χρόνος παράδοσης: 5~8weekes
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: SUS304 Πηγή θέρμανσης: Ατμός
  συλλογή σκόνης: Φίλτρο τσαντών ΟΝΟΜΑ: ξηρότερη μηχανή ρευστών κρεβατιών
  Υψηλό φως:

  ss304 fluid bed dryer machine

  ,

  0.2mpa fluid bed dryer machine

  ,

  Steam Heating fluidizing dryer

  Ρευστοποιώντας στεγνωτήρας κυκλοφορίας FGBX κλειστού κυκλώματος


  Περιγραφή
  Συνήθως, για τα συνθετικά φάρμακα, κρυσταλλώνονται στους οργανικούς διαλύτες. Εν τω μεταξύ, περιέχουν έναν σημαντικό αριθμό οργανικών διαλυτών. Εάν αυτοί οι διαλύτες απαλλάσσονται άμεσα στην ατμόσφαιρα, όχι μόνο θα μολύνουν το περιβάλλον βαριά αλλά και θα προκαλέσουν τα ενεργειακά απόβλητα. Έτσι, η ανάκτηση και η ανακύκλωση όλων την των ειδών των διαλυτών από την πρώτη ύλη και τα φάρμακα κατά ξήρανση της πρώτης ύλης και τα φάρμακα της ιατρικής καλύπτουν τις απαιτήσεις της προστασίας του περιβάλλοντος καθώς επίσης και της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στο σημείο, να ξεράνει την ιατρική πρώτης ύλης και τη μερική ιατρική, που επιλέγουν το κλειστού κυκλώματος ξεραίνοντας σύστημα κυκλοφορίας είναι καταλληλότερη. Το σύστημα βοηθά να πραγματοποιήσει μια αποτελεσματικότερη ενότητα των οικονομικών, καλύτερα περιβαλλοντικών και κοινωνικών παροχών.

  ξηρότερη μηχανή ρευστών κρεβατιών 0.2mpa Ss304 με το σύστημα θέρμανσης ατμού 0
  Πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών ξεραίνοντας εξοπλισμών

  1. Μπορεί αποτελεσματικά να ανακτήσει τους οργανικούς διαλύτες, να μειώσει τις δαπάνες παραγωγής, και να αποφύγει την περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλείται από τους διαλύτες.
  2. Μπορεί να καταστήσει το υλικό ξηρό με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε νερό (η περιεκτικότητα σε υγρασία μπορεί να μειωθεί σε 0,5%) κάτω από μια χαμηλή θερμοκρασία της ξήρανσης του μέσου (γενικά άζωτο).
  3. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης του κλειστού κυκλώματος στεγνωτήρα ρευστών κρεβατιών κυκλοφορίας, ο υγρός και ο ζεστός αέρας που περιέχει το διαλύτη εισάγει το συμπυκνωτή και αφήνει το διαλύτη στον αέρα γίνεται υγρή κατάσταση. Κατά αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο ανακτεί το διαλύτη, αλλά και συμπυκνώνει αφυδατώνει και ξεραίνει τον αέρα. Για τον ανακτημένο διαλύτη, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ώστε να κερδηθεί κόστος. Εν τω μεταξύ, ο εξαντλημένος αέρας δεν θα προκαλέσει τη ρύπανση στο περιβάλλον. Μετά από τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση, η απόλυτη υγρασία στον αέρα είναι χαμηλή, η ικανότητα ξήρανσης του στεγνωτήρα γίνεται ισχυρότερη. Είναι καταλληλότερο για υλικό να υγρασία-απορροφήσει για τον κλειστού κυκλώματος στεγνωτήρα ρευστών κρεβατιών κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης του κλειστού κυκλώματος στεγνωτήρα ρευστών κρεβατιών κυκλοφορίας, ο υγρός και ο ζεστός αέρας που περιέχει το διαλύτη εισάγει το συμπυκνωτή και αφήνει το διαλύτη στον αέρα γίνεται υγρή κατάσταση. Κατά αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο ανακτεί το διαλύτη, αλλά και συμπυκνώνει αφυδατώνει και ξεραίνει τον αέρα. Για τον ανακτημένο διαλύτη, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ώστε να κερδηθεί κόστος. Εν τω μεταξύ, ο εξαντλημένος αέρας δεν θα προκαλέσει τη ρύπανση στο περιβάλλον. Μετά από τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση, η απόλυτη υγρασία στον αέρα είναι χαμηλή, η ικανότητα ξήρανσης του στεγνωτήρα γίνεται ισχυρότερη. Είναι καταλληλότερο για υλικό να υγρασία-απορροφήσει για τον κλειστού κυκλώματος στεγνωτήρα ρευστών κρεβατιών κυκλοφορίας.
  4. Σφραγισμένη - ο στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών κυκλοφορίας κυκλωμάτων είναι με πλήρως - κλειστή δομή. ο αέρας κυκλοφορίας μέσα στη μηχανή είναι άζωτο. Κατά τη διάρκεια των ξεραίνοντας αναερόβιων υλικών ή των υλικών που περιέχουν τους εύφλεκτους και εκρηκτικούς οργανικούς διαλύτες, λόγω του χαμηλού οξυγόνου στον κυκλοφορώντας αέρα, το υλικό στο στεγνωτήρα δεν μπορεί να καεί ή να οξειδωθεί. Κατά αυτόν τον τρόπο, το σύστημα αποφεύγει αποτελεσματικά το περιστατικό των ατυχημάτων πυρκαγιάς ή έκρηξης στην παράγοντας διαδικασία, με την υψηλότερου επιπέδου κατηγορία ασφάλειας.
  5. Ο ρευστοποιώντας στεγνωτήρας κυκλοφορίας σφραγίζω-κυκλωμάτων απαιτεί το χαμηλό εσωτερικό πίεσης αέρα όταν λειτουργεί με μόνο μια μικρή θετική πίεση που απαιτείται. Κατά συνέπεια, ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με σχετικά έναν χαμηλής ισχύος του ανεμιστήρα. Υπό τον όρο θετικής πίεσης, ο ζεστός αέρας φυσιέται - επάνω από το κατώτατο σημείο του υλικού πίνακα πλέγματος. Η ικανότητα διείσδυσης αέρα είναι ισχυρή. Αν και το υλικό ύψος ρευστοποίησης δεν είναι υψηλό, ο ζεστός αέρας και η υλική επαφή η μια με την άλλη πιό πλήρως, και η ταχύτητα ξήρανσης είναι γρηγορότεροι. Συγχρόνως, η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται.
  6. Η κύρια μηχανή του κλειστού κυκλώματος στεγνωτήρα ρευστών κρεβατιών κυκλοφορίας υιοθετεί το ειδικά-γίνοντα πίσω-φγμένο σφυγμός σύστημα αφαίρεσης σκόνης. Η επίδραση αφαίρεσης σκόνης είναι καλή. Το στοιχείο φίλτρων αποτελείται από το ειδικό υλικό, με την καλή επιφάνεια τελειώστε την ποιότητα, τη μεγάλη περιοχή φιλτραρίσματος, την υψηλή ακρίβεια φίλτρων, και τη χαμηλή αντίσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, η σκόνη δεν είναι εύκολο να εμμένει στον κύλινδρο φίλτρων, αλλά εύκολο να αποσυνθεθεί και να καθαρίσει.

  Αρχή

  1.Nitrogen που γεμίζουν και απόρριψη οξυγόνου

  Κατά κλείσιμο της αντίστοιχης βαλβίδας ελέγχου σωληνώσεων, τη σύστημα είναι σε ένα εντελώς κλειστό κράτος όταν ανοικτή η αεραντλία εξάτμισης, το οξυγόνο στο σύστημα θα αντληθεί έξω ώστε να αφήσει το σύστημα να φθάσει σε ένα μικροϋπολογιστής-αρνητικό κράτος πίεσης. Όταν ο μετρητής πίεσης συστημάτων παρουσιάζει ορισμένη αξία, για να κλείσει την αντίστοιχη βαλβίδα εξάτμισης καθώς επίσης και την αεραντλία εξάτμισης. Αυτή τη στιγμή, τη βαλβίδα ελέγχου αζώτου ανοίγουν και το άζωτο γεμίζουν στο σύστημα. Όταν το υπόλειμμα οξυγόνου στο σύστημα είναι λιγότερο από την απαραίτητη αξία που ανιχνεύεται από τη σε απευθείας σύνδεση συσκευή ανίχνευσης οξυγόνου, το σύστημα είναι σε ένα μικροϋπολογιστής-θετικό κράτος πίεσης. Αυτή τη στιγμή, για να κλείσει τη βαλβίδα ελέγχου αζώτου και να εισαγάγει στην επόμενη διαδικασία.

  2.Drying περίοδος

  Ανοίξτε τον ανεμιστήρα κυκλοφορίας και κάνετε το υλικό να ρευστοποιήσει καλά ανοίξτε το θερμαντικό σώμα για να θερμάνετε επάνω το σύστημα στην απαραίτητη θερμοκρασία. Μέσω του αζώτου που μεταφέρει, η θερμότητα έφερε έξω την υγρασία και τους οργανικούς διαλύτες στο υλικό καθώς επίσης και μια μικροϋπολογιστής-σκόνη μικρού ποσού. Στο σύστημα, η λεπτή σκόνη συλλέγεται από έναν συλλέκτη σκόνης (που φιλτράρεται σε 25μm). Μετά από να περάσει από το συμπυκνωτή, ο διαλυτικός και οργανικός διαλύτης μέσα στον αέρα είναι συμπυκνωμένος στο υγρό, το οποίο συλλέγεται με μια δεξαμενή αποθήκευσης. Το άζωτο γίνεται ξηρό μετά από αφυδατωμένος και συμπυκνωμένος, και κυκλοφορημένος μέσα στο σύστημα από τον ανεμιστήρα.

  σύστημα προστασίας 3.Nitrogen

  Η προστασία αζώτου ελέγχεται κυρίως από το σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτή οξυγόνου. Όταν η περιεκτικότητα σε οξυγόνο υπερβαίνει την απαραίτητη αξία, τη συσκευή πλήρωσης αζώτου ανοίγουν αυτόματα και γεμίζει το άζωτο στο σύστημα. Όταν η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο σύστημα καλύπτει τις απαιτήσεις, η συσκευή πλήρωσης αζώτου είναι αυτόματα κλειστή.

  4.Overpressure σύστημα προστασίας

  Όταν η πίεση στο σύστημα υπερβαίνει την καθορισμένη αξία, η συσκευή ανίχνευσης πίεσης ενεργεί και εκκενώνει αυτόματα και ανακουφίζει την πίεση. Όταν η πίεση συστημάτων καλύπτει τις απαιτήσεις, κλείστε την αυτόματη βαλβίδα εξάτμισης, και το σύστημα τρέχει κανονικά.

  Παράμετροι

   

  Προδιαγραφή

  Στοιχείο

  Fgbx-5 Fgbx-10 Fgbx-30 Fgbx-60

  FGBX-

  120

  FGBX-

  200

  FGBX-

  300

  FGBX-

  500

  Συνολικός όγκος (L) 11 38 120 340 450 670 1000 1700
  Διάμετρος (χιλ.) Ø400 Ø600 Ø800 Ø1100 Ø1300 Ø1500 Ø1600 Ø1800
  Ικανότητα (kg/batch) 3~5 5~10 18~30 40~60 80~120 150~200 250~300 350~500
  Δύναμη ανεμιστήρων αέρα (KW) 4.0 5.5 11 15 18.5 30 45 55
  Πίεση ατμού (MPA) 0.2~0.4              
  Consumtion ατμού (kg/h) 15 35 70 120 190 220 330 445

  Συμπιεσμένος αέρας

  κατανάλωση (m3/min)

  0,3 0,4 0,5 0,6 0,8 1.0 1.0 1.5

  Συμπιεσμένος αέρας

  πίεση (MPA)

  0.4~0.6              
  Πίεση αζώτου (MPA) 0.4~0.6              
  Κατανάλωση αζώτου (m3/min) 0,15 0,20 0,25 0,30 0,35 0,40 0,50 0,70
  Πίεση ψυκτικού μέσου (MPA) 0.2~0.4              
  Κατανάλωση ψυκτικού μέσου (t/h) 3.5 5.5 7.5 12.5 14.5 20 28 40
  Συνολικός όγκος (L) Fgbx-5 Fgbx-10 Fgbx-30 Fgbx-60

  FGBX-

  120

  FGBX-

  200

  FGBX-

  300

  FGBX-

  500

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Changzhou Yibu Drying Equipment Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: wangniu

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Χωριό Zhajia, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Χωριό Zhajia, πόλη Zhenglu, περιοχή Tianning, Changzhou, Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

  • Τηλ.::86--519-88910618
  • Φαξ:86--519-88902818
  • E-mail:wangniu@yibudryer.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Ms. Jenny Wang
  • Mobile Site